KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, January 4, 2012

MODEL BANTAL YG MUSYUK MASYAMMMMM ~~ ^_^


.
salam kengkawn sume..
.
rasa cm sunyi je blog aku sejak 2 menjak ni, emm entah ler nape.. rs nak kene wat giveaway ler kut kan .. sapa sokong???/
.
ni aku nk iklan produk terbaru yg x bape nak baru ... ni order dgn kwn skolah aku , 3 ketui BANTAL sekali gus, take time jgk le aku nak menyiap kan cz aku ni jenis yg cerewet skit, kalau agak2 curve tu x bape nak jadi, sure aku akan godek kasi jadi.. selagi jahitan x kemas, mmg aku x senang ati ler.. tu psl ler nk wat nye take time & sume nye aku potong & jahit dgn tgn tau , x de mesin2 punye...
.
ni pun banyak order yg dok beratur, sibbaik ler customer memahami akan kelambatan hasil nye.. but yg penting, bile siap.. customer puas ati & order lg..
.
emmm agak2 korg ler kalau aku benti dr menjait , ok dak? aku ni kdng2 bile dh menjait sure x ingt nak tido, kdng2 smp makan pun miss.. tp b4 start menjait, aku pastikan aku dh masak, bj dh basuh, rumah dh kemas.. akil dh makan, baru ler aku menjait.


model ni akan start school esok, ni pagi2 td b4 anto pi umah toki dia .. kene posing hihihihihi

4 comments:

  1. la bantal ker ingatkan keropok hahahah comey

    ReplyDelete
  2. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >> alamak , ado ghupe keropok ker?

    ReplyDelete
  3. cantiknye bantal tu..
    aku sokong wat giveaway..hadiahnya bantal tu..ehehhe

    alhamdullillah murah rezeki ko dpt byk order..
    mmg x rugi mereka yg ada kemahiran & minat business ni..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah