KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, January 25, 2012

PETUA DAPAT ANAK

.

• Setiap kali sebelum bersama, berdoa kepada Tuhan agar memberi zuriat yang soleh.


• Sebaik-baiknya mandi dan tunaikan solat sebelum bersetubuh dengan pasangan.

• Rancang waktu terbaik untuk bersama terutama ketika waktu subur isteri.

• Anda disarankan bersama dengan pasangan tiga hingga empat kali seminggu.

• Untuk isteri, banyakkan makan sayur tauge, ikan dan daging.

• Nikmati proses seksual anda bersama pasangan.

• Posisi yang dicadangkan untuk mudah hamil adalah suami di atas.

• Untuk isteri, letakkan bantal di pinggul sehingga pinggul anda beristirahat untuk menampung jumlah sperma selama 15 minit selepas anda berdua mencapai klimaks bersama. Keadaan ini bagi memudahkan sperma berenang ke dalam rahim



** info : PA & MA




4 comments:

  1. Namun kalau belum rezeki kena sabarlah ye...

    ReplyDelete
  2. betul tu kakzakie..kalau sudah rezeki..cepat atau lambat..yg penting kite bersabar ye..(pesanan utk diri sendiri juga)..zura..akil dah besar..die dah mintak adik tu.. :)

    ReplyDelete
  3. btl tu kak zura..klu bukan rezeki, mcm mana usaha pun takda jugak..sabar je la :)

    ReplyDelete
  4. akan ku cube.tp kalau dipekenan kan n ade rezeki insyaALLAH ade..AMIN..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah