KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, January 12, 2012

pre view FILEM KERAMAT bersama artis di SUBANG PARADE ~~ ^_^

.
salam uols .. xsabo nye nak lunch tody, weols have lunch post luck kt our sky garden...hrp2 arini cuaca ok & ado angin sepoi2.. sure rs cm lepak tepi pantai punye..
.
ni haku nak story psl dpt tiket wayang pree dr NANA ibu damia..tq yek beb. Last week ler dpt coll dr awek vouge (salah sorg artis duta safi ni kan) ni, dia tny nak x tiket wyg pree cite KERAMAT .. wahh aku kalau bab2 tiket wayang ni mmg teruja lew.. pehtu bile dgr kt Subang Perade tu aku agak goyah le jgk .. emm psl jauh kan dr cheras. Tapi entah nape aku rs cm dpt pi je.. 6xt sense aku rs tenang je, emm myb le dpt kan. So aku ckp aku nak tiket tu..
.
balik tu aku tny pak ajil , dia diam & senyum .. maka nye mmg sah betul le naluri aku, YEHUUUUUUUUUUUUUU pak ajil stuju nak pi..
.
that day pak ajil ambik aku kul 6.30ptg, time tu aku agak hangin tp aku redha ler kan psl hari tu agak ujan lebat .. jalan jem giler. Kalau x sempat aku x kisah ler kalau x dpt tgk pun.. smp je kt cheras ujan lebat2 sgt.. terpaksa balik umah mama ku ambik kete then baru ambik akil (kul 7mlm tau).. sibbaik kwn2 akil ramai lg, myb parent diorg stuck dlm jem ler kut kan .. then terus balik umah, mandi2 siap2... dlm kul 8.00mlm baru weols bertolak ke Subang tau.. hati aku tenang je walau aku tau dh lambt huhuhuuh .. pak ajil lalu highway, x smp 1/2 jam dh smp Subang Parade (walau ujan lebat).. smp2 je terus crik park, weols park kt open air je psl nak masuk dlm bangunan nye ler jem .. siap redah ujan ranyai lg, sibbaik mood pak ajil & akil ok..
.
aku ni walau dh rs cm lambt, aku gemble je ler masuk ... sibbaik tgk kt area wyg tu ramai org, pi daftar ..then diorg suh makan , walaweiiii TERBAEKKK .. psl masing2 mmg kebulur.. akil pun makan laju2, same goes pak ajil .. aku smbil makan suap akil.. then pak ajil cepat2 beli pop corn. Dlm kul 9.10mlm diorg dh suh masuk .. bile masuk2 kan , ghupe nye setiap seat ado air & pop corn wakakakakakak.. pak ajil ckp 'laaa ado pop corn ker, rugi je beli .. x pe ler akil leh makan sume'... akil mmg wajib belikan dia pop corn.
.



 kami yg eppy psl dpt seat blakang pehtu dgn geng2 yg sporting

 sticker ni kene tampal kt bj b4 masuk wyg

 Mr David Teo tgh berucap .. dia ni bagus ler, dlm ucapan dia abis dia say tq .. dan yg aku suke dia siap ucapkan time kasih pd ustaz yg baca kan doa (b4 tygan mmg wajib ustaz ni bacakan doa) dia ckp dgn doa ustaz tu ler filem2 dia box office.. dan dia mmg nak ustaz tu doakan setiap filem dia (moge2 David ni masuk Islam ler leps ni, mana le tau kan)...

ni barisan2 pelakon nye... Aku tgk Rebecca Nur Islam tu tinggi tui, slim plak tu... Zul handyblack dtg dgn awek , cun jgk... & yg paling aku suke tgk Diana Amir..sweeett sgt2 dgn gaya bertudung dia.. dia pun slim & tinggi ..
.
akil waktu dlm wyg mmg makan pop corn le memula nye, then masuk jer cite tu terus dia tutup mato.. sound wyg kan kuat, pehtu mmg banyak part2 yg terkejut2 tu. Aku ingt dia tutup mato, tp bile rs dia terkejut2 tu mmg sah dia tgk jgk cite tu walau takut.. tp dia x menjerit pun tau .. geng2 dewasa plak yg bantai menjerit wakakakakakka lawak tui ler.. smp abis cite akil tgk, selalu dia akan tido psl dh lewat .. tp dlm keto baru dia tido .
.
wyg abis kt kul 11mlm, aku ni tido2 ayam jer psl dok terbyg2 cite tu uuhhuhuuuh ngeri ooooooooooo.. & sibbaik akil x ngigau

.
"BILA PINTU KERAMAT TERBUKAAAAAAAAAA,
NYAWA GALANG GANTI NYA"....

.
pi tgk ye.. lepas ni ado cite KUM KUM plak, lg seram

10 comments:

  1. aku lupe nk bgtau kau jgn bli popcorn ngan air
    sebab klw mig mmg gitu
    dah la dapat makan
    nak masuk tu dapat air ngan popcorn lagi
    tak tau nak sumbat celah mana dah ahahaha

    ReplyDelete
  2. best tak citer ni? huhuhu! ensem weh anak hang :)

    ReplyDelete
  3. alaaaaa. nk gaks tiket free. hu3

    ReplyDelete
  4. Nana >>> laaaa yeker ko tau , sabo je ler.. sibbaik licin tau psl masing2 lapo lg

    ReplyDelete
  5. Ieda AlHabsyi >> besh2 , tp kalau yg lemah semangat jgn kut, kang pengsan or ngigau susah plak

    ReplyDelete
  6. eB ezrin >>> jom join contect banyak2..

    ReplyDelete
  7. uwaaaa gerun tgk
    x suka citer gini
    penakut giler

    ReplyDelete
  8. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >>> hihihi samo le kite.. takut jgk , tp x tgk rugi .. so tgk2 kut celah2 jari jer wakakakak

    ReplyDelete
  9. wah bestnye Zura..dpt tgk pre view filem bersama pelakon2 nye sekali.
    x pernah lg berpeluang menang tiket wayang..huhu

    ReplyDelete
  10. UIIII BRANINYA AKIL TGK CITE SERAM NI..HAISHHH KALAH HANY NIH ;)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah