KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, January 3, 2012

SELAMAT TAHUN BARU | BURGER KING ~~~ ^_^


.
salam sume kawan2 ku ... sihat x? aku sakit perut le plak dr ahad huhuhuhuh .. myb bcoz makan banyak le kut.. x pe ler, cuci perut skit..
.
syukur alhamdulillah still di panjang kan usia tuk menikmati tahun 2012 , semoga kedtgan thn baru ni akan lebih berkat... aku xde azam, cume ada impian .. xpe ler, bior aku simpan je impian tu .. kalau dh termakbul , baru ku war2 kan..
.
thn 2012 ni jgk , insyallah jika di pjg kan umur.. dpt ler aku nal flight tuk kali pertama nye wah2 .. excited gitu kan .. & yg paling aku hrp2 pd thn ni semoga akil dpt blajar sunguh2 smp ker menara gading, wahhhh cm akil tu dh skolah menengah kan ..
.
nnt aku cite psl school akil .. now jom layan voucher dr burger king , leh redem hari selasa  aje

.
mood still lemau huhuhhu

2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah