KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, January 31, 2012

SGT2 XSEDAP UNTUK ORG DEWASA...

.
salam kengkawan setia ku...
.
mintak mahap ler bebanyak ye psl rs cm lambat sgt nak update blog ni.. mood now sgt2 le lemau yg amat2.. x tau nk ckp cmner huhuhuhu.. xtau le bile masa mood ni nak kembali gemilang terbilang cm selalu ....
.
lupe kan le psl itu ye dik2 non sume.. ni nak tny uols, sapo penah merasa KRUSHERS produk terbaru dr KFC ni ??? haku bln lepasp i KLsentral, dok makan kfc ler.. time nix pasan psl ais blanded ni, sekali tgh2 dok syok makan ayam ..nmpak banner psl produk ni, fuhhhh terliuq rs nye...
.
kelmarin pak ajil ajak pi makan kfc, tp akux bape nak lalu ler makan kt luor now.. mati selera, ku rs nak makan nasiiikkkk je..Org msia ler kato nye kan , mknan ruji kan NASI. Tp akil nak sgt2 ler, sekali pak ajil beli ler ayam set kanak2 tu CHICKEY MEAL tuk dia & jugk KRUSHER OREO tuk akil..

.
masa tgk air ni, wahhhhhhhhhhh teruja oooo.. tp akil kedekut , x kasi pun aku rs..
tp bile haku manje2 dgn akil, dia kasi arr ku merasa skit.. time ku hirup tuk 1st time nye...SLURPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPppp
.

ERKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKk
.
rs nak muntahhhhhhhhhhhhh yekkkkk, x sedapppppp langsung.. rs susu je, padan ler akil suke sgt2 minum.. ye arr dak2 mmg arr suke part2 susu ni kan .. smp mengigil2 dia minum air tu .. hingga ke titisan terakhir tau.
.
bg aku ler .. langsung xsedap tau. Waaaaa 1000x sodap mcflurry mcd tau huhuhuhu .. tau arr diorg nak bersaing, tp KFC harus tingkat kan kualiti rasa nye jgk ..

6 comments:

  1. sedapnye McFlurry..nyum nyum..nak ajak mok mok la gie mcd..hehe

    ReplyDelete
  2. oh iye ke x sedap, x pernah pun try beli n rasa Krushers ni lagi..

    ReplyDelete
  3. tak sedap ek? patut la tak rasa nak beli..huhu..tapi teringin.

    ReplyDelete
  4. Falsya >>> Mcflury dap kan kan ... huhuhuhu tingin le plak ...

    ReplyDelete
  5. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> huhuhuhu x dap le beb , kalau zaquan dia myb suke kut.. psl mmg rs susu sgt2... huhuhu

    * bile nak dating kt mcd lg ?

    ReplyDelete
  6. yana-feehily >> huhuhu kalau nak nasihat baik 'baik x yah le beli..wat rugi duit je'...

    tp kalau nak nasihat jaat " pi ler.... sian kfc penat2 wat produkbaru'.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah