KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, January 11, 2012

WW | DIARY ~~ ^_^

.
ni WW di ptg hari nama nye.. wakakkaka time2 nak menunggu pak ajil ambik ni baik aku aktif kan blog .. kalau x sure time2 ni aku still bz .. but tody manager2 pi away day kt Penang .. so weols kt opis wat party day waakakak..
.
lawo dak diary opis ku???? WARNING.. jgn mintak tau , huhuhu psl sorg 1 je dpt .. sedey. Korg doa2 ler lepas ni kut2 aku dpt jaga stok tuk diary, leh aku pos kt korg .. emm tingt zaman aku keje kt Mid Vally CIty, admin ler kt sanun (tp 5-6 bln je) aku x tahan sgt sosial kt sanun tu , bos melayu pempuan ISlam pun smorking WTH kan ... ngeri je.. last2 aku benti .. tp b4 tu , aku le jaga stok diary, abis sume kwn2 aku pos wakakakakakka... untung le masing2 time tu .. kebetulan bos aku terorder lebey, so dia suh kasi kt client.. daku bg client , baik aku kwn2 aku .. aci kan ?


3 comments:

  1. wah kalau ada lebih kita nak kita nak!!! hehhehe

    ReplyDelete
  2. anteknyaaa, biru lagi ha... weewitt..

    ReplyDelete
  3. alaaa nak diary jugakkkk mencikkk baru nk mintak ;)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah