KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, January 13, 2012

YG STRESS2 TU , JOM TERJAH SPA ...

.
salam ptg kengkawan ku...
.
sowe le ai lambat update blog arini, bkn psl keje banyak .. psl dr pagi td smp now ado event tuk CNY .. siap ado tarian singe lg kt opis ni.. mmg kecoh abis..
.
dlm masa sama, ada plak jamuan skit.. mcm2 ler ado ..
.
eh berbalik pd tajuk kan .. ni cite last a week lepas, b4 adik ku cik lili (si cikgu) tu start keje (bukak skolah) dia sibuk ler ajak nk memanja kan diri , emmm aku pun samo jgk .. rs cm lamaaaaaaaaaa dh x pi manje kan diri ni kan , spa yg kami selalu pi iaitu SERENITY SPA .. time tu kebetulan pakaged aku tinggal 3 x lg sesi , so aku ajak mama aku sekali.
.
so ai pun pi le booked kan date, sekali time time nak pi.. ghupe nye adik angkat mama ku yg depan umah wat kenduri ..emmm dh sah2 ler mama aku malas nak pi spa cz pagi nye dia keje.. dh tentu2 dia penat.. sibbaik ler 2hb spa bukak .. so aku booked je sesi pagi.
.
time masa di nantikan , awal2 pagi aku dh smp kt umah mama..sibbaik masing2 dh get ready , kul 10am weols dh otw terjah ke shah alam (sesi start kul 10.30am) aku suke pi Hq kt shah alam ni, rs besh .. emm entah, myb psl beso kut..


 b4 sesi bermula.. sempat lg posing kan

ni keadaan kt lobi dia.. nmpak itu tangga, bilik2 sume ado kt atas.. lelaki leh dok smp lobi jer. Psl sume nye tuk PEREMPUAN SAHAJA..
.
so pak ajil & akil pi makan & jalan2 ler dulu .. weols ber3 je yg ado that time, terus aku dgn lili ambik bilik couple, mama aku plak ambik bilik single.. bior ler mama aku relax2 kan diri ..
.
pakaged aku full body treatment tau .. kalau ikut hrga rm380, kalau promo rm300.. tp kalau ambik pakaged lain lew.. bermula dr mandian Stim selama 15-20min, fuhhh lemas aku di buat nye.. myb faktor umur ler kut wakakakaka.. kalau x , aku leh tido lg dlm tu . Then di ikuti dgn urutan selama kt 1 jam ler, mmg syok oooooo... aku tgk cik lili x bergerak, emm sah kompom arr tido kan .. pehtu bersambung dgn srub plak, kali ni diorg gune grub dr kelapa..wangiii je bau, tp rs dia kasar cm garam ... then part yg paling besh , mandi susu + lavender .. FULAWEIIIIII mmg besh arrrr .. terasa bagaikan PUTERI tau..
.
smpat weols borak2 dgn mama kt bilik sebelah, hihihihi mama ckp "along, lepas ni smbung wat facial plak ye.. mlm kang baru balik umah"... amboi mama aku ni, kang x psl2 abah aku dr cheras dtg jemput kang wakakakkakak...
.
weols siap2 kt kul 1.30ptg, padan ler perut berbunyi2, ghupe nye kt 3 jam weols kt dlm tu... balik2 plak bkn balik terus, mama request pi cokit ... aku pun mmg suke pi cokit, mcm2 ler ku beli & survey..

.
so kengkawan , try2 ler pi spa sekali sekala mmg besh ..
.
eh lupe, di sebab kan pakaged aku dh abis (pakaged tu aku ambik dr thn 2005 tau, xde valid date ..suke2 je thn 2011 baru abis kan) diorg offer smbung pakaged dgn hrga sama.. pe lagi, weols nak lewwwww... tp kali ni weols tmbah pakaged , aku dgn lili dpt 10x treatment sorg.. yehuuu i likeeeeeeeee

9 comments:

  1. SPA kat mesia tue kira murah la
    kat sini if convert ke RM dah jadi beribu2 hengget sebab guna org hikhik...best leh relax badan kat SPA ekkk

    ReplyDelete
  2. tang urut2 tu yg lomah den....baru org tu tekan sikit, den dah sakit hahaha....

    tp mmg nk p spa la nnt....ponek badan dah ni asyik kojo yo....

    ReplyDelete
  3. spa kini dah jadi trend...
    teringin jugak nak menspa diri ni...

    ReplyDelete
  4. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >>> WAHHHHHHHHHHHHHH bior tui jd ribu2.. umakaiiiii .. mahei jgk ye, nnt u balik msia pi spa tau ..

    ReplyDelete
  5. cik panadol >>> hihihihihi sakit ke geli tu dear?

    kalau sakit leh je bgtau org tu suh kurg kan tekanan .. tp yg sakit tu, bile lepas dia tekan legaaaaaaaaaaaaa rs nye tauuu

    pi arr try , dok keje je kan .. kene rehat2 kan bdn

    ReplyDelete
  6. Qhaifa Nur >> trend??? myb ramai yg nak slim pi spa ye? emm x tau ler plak .. bg zr pi spa ni tuk rehat2 kan diri & merapat kan silaturahim fmily

    ReplyDelete
  7. sgt menjelesi tgk akak g spa..
    bilelah nk g spa lgik...
    nk tunggu si kecik tu beso agak eh...

    ReplyDelete
  8. atIEsAyAnGkAmU >> bley je dik non, akak dulu pi time lepas pantang , tp dak tecik tu makcik2 dia le jaga

    ReplyDelete
  9. syiokkk woo..falsya ade kasi hadiah birthday suh p spa..xbook lagi nie..aiya..jgn smpai expired sudah.. :P

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah