KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, February 21, 2012

APA CELOP ..TOkkkk (sengau kan skit)

.
salam sume.. minggu ni aku MAHA bz .. sowe sgt2 kalau blog x berupdate ye .
.
tp di sebab kan cite mlm td ...APA CELOP.. aku update jgk ler..
.
memula dgr psl tajuk cite ni nk tergelak pun ado, geli pun ado .. entah hape2 ler,cm x de nama lain nak kormesil kan drama baru ..
.
tp bile tgk cite nye mlm td, emm mmg kene ler.. cite pun lebih2 kurg cm cite ADNAN SEMPIT jer nghupe nye.. ni kire ala2 cm tag line tuk dak2 merempit ler ni.. tp si hero nye tu ala bf intan lidyana tu, cm x bape nak kene plak bwk watak hero tu.. yg geng dia (si Tai) tu mmg sajak ler dgn watak tu .. mmg ngam.
.
eh jgn lupe tgk ADNAN SEMPIT 2 , mmg pecah pangung le nnt tu .. tp aku cite2 melayu ni x tgk ler kt wyg (kecuali kalau pree) harus ku tunggu DVD kuor..

.
ibu : akil , pi minum air b4 tido ..
akil : PE CELOP ibu ni..
ibu : haaaa kang ibu celop dlm jamban .. nakkkk?
akil : waaa x nak xnakkk..soryyyy

9 comments:

  1. nnt nak gie tgk la cite nie..

    whahaahah..akil pun dh pandai gune ayat nie..

    ReplyDelete
  2. hehehe..apa celup nak celup anak dlm jamban? hihi..

    pengaruh tv..

    ReplyDelete
  3. hahaha sama la ngan mia sikit2
    apa celop
    aku geli dgr lagu dia
    bole plak wat lagu apa celop toqq

    ReplyDelete
  4. Falsya >> cite ni drama kt tv3 ..

    tp kalau adnan sempit 2 tu kene pi wyg dulu lew

    ReplyDelete
  5. yana-feehily >> hihihihhi tu gertak je, psl x nak dia gune ayat tu .. mana tergamak nak celup anak dlm jamban

    ReplyDelete
  6. nana >> waakkaakak mia pun gune ayat tu ye.. abis ler dak2 sume gune ayat tu .. diorg dh le cpt blajor

    ReplyDelete
  7. amboih.. ibunye, trus celop lam jamban..? ahaks

    ReplyDelete
  8. x sempat pun nak layan citer apa celop ni, dh nak peghabisan baru bukak tv..huhu

    ReplyDelete
  9. tak pernah lak haku tengok citer nehhh...citer diyer macam citer hantu bonceng tuh kan...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah