KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, February 10, 2012

Cara-cara hindarkan signal ASTRO hilang masa hujan..


.

Dari dulu sampai sekarang, masalah utama pengguna Astro ialah signal pemancar terputus ketika hujan.. Ini menjadi misteri bukan saja kepada pelanggan astro, tetapi kepada pihak astro sendiri untuk selesaikan masalah ni..



Semua perkara ni boleh mendatangkan marah.. Ye lah kann.., cuba korang bayangkan satu situasi ketika korang sedang asyik menonton perlawanan bolasepak diantara Man U dan jugak Liverpool, tetiba je hari hujan dan siaran tergendala.., rasa macam nak hempuk je kan decoder astro tu..


So.., mungkin ini satu solution untuk mencegah perkara ni dari terus berlaku. Cuba korang semua buat macam gambar dibawah ni kepada decoder korang..


Berkesan atau tak, itu korang kena tawakal lah.. Kalau tak jadi guna payung kecik tu, apa kata korang guna payung pasar malam.. Mungkin ok kot..?


Orang tua-tua kata, usaha tu tangga kejayaan.. Kan kann kannn... Hahahaha..

7 comments:

  1. Wahh curlast laa cara..tuh.. :)

    ReplyDelete
  2. guna payung hijau, kompom ok ahahahahhaaa

    ReplyDelete
  3. hehe comel la! mana tahu kut2 berkesan kan hehe...

    ReplyDelete
  4. Hahaha..buleh menjadi ke taktik tu..

    ReplyDelete
  5. Hahahaha......lawak tol...... :D

    ReplyDelete
  6. igtkan betui..sabar jer kan..ekekeke

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah