KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, February 10, 2012

JOM MINUM MILO AIS WIF LOVE SMBIL GIGIT2 CUPING TINGE

.
salam sumeeeee...
.
wahhh tetiba kan entry di pagi jumaat ni lain machammmmm je kan .. ni sume penangan GEMERSIK KALBU lakonan Aqasha & Ayu Raudah arr ni .. pehtu sure le mlm td ramai yg pi gigit cuping tinger pasangan kan kan kan awuuuuu ...
.
memula aku x de ler layan sgt2 cite ni, psl nye kdng2 balik dh lambat .. tp sempat le kalau nak tgk part2 last nye tu .. tetiba start time Ayu baru tau dia anak angkat fmily dia ler aku rs nak sgt2 tau ending cite ni .. pehtu plak bile tgk lakonan Aqasha yg amat2 selumber ala2 Aaron ajis gitu kan .. sure le ramai jatuh cintan.
.
sejak itu ler tiap2 ptg sure ler kene bukak TV3, kalau x mmg rs x besh je ptg itu ... akil kalau nak tgk Boboyboi dia pandai2 arr dia bukak laptop toki dia & pasang dvd katun dia.. bkn haku je layan cite tu tau , pak ajil pun dh tersangkut samo ... smlm ending dia mmg besh ler.. sonok tgk happy ending..


.
now ku pun suke layan cite VANILA CHOC

14 comments:

  1. huwaaaa!! aku tak minat ayu raudhah ni weh...aku tak tgk pun citer ni....

    ReplyDelete
  2. saya pon tgk cite ni..arhh...happy ending..
    skrg da start tgk vanilla coklat..

    ReplyDelete
  3. salam, hi..salam kenal..semalam kita jumpa kat school akil..ingat x..:)

    ReplyDelete
  4. suka vanilla coklat jugak...
    huhuhu...

    ReplyDelete
  5. wahida >>> awat ko xminat dia beb ? ooo ni sure ko jelos kan dia manje2 dgn aqasha yeeee

    ReplyDelete
  6. CaDLyNN >>> hehehehhe kan kan , syok je ending dia...

    ReplyDelete
  7. ~ana~ >>> hai ana... ohhh smlm yg kite jejak kasih tu ye...

    lupe plak nk tny u dok area mana hihihi.. biasak ler, penat baru balik keje

    ReplyDelete
  8. ♥cikmOt♥ >>> now mmg suke dgn Vanilla choc..

    ReplyDelete
  9. hehe..atie pun layan gak...
    nasib hepi ending... n tak meleret2 mcm sinetron indon..kui3...

    ReplyDelete
  10. xbrape nak layan sgt sbb x sempat..hehe..tp ending tgk smp abis..boleh gitu..hahaha..

    *dr dulu suke tgk aqasha berlakon..santai je mcm abg aaron aiiii...;p*

    ReplyDelete
  11. atIEsAyAnGkAmU >>> tu ler.. sibbaik epy ending tau .. kalau x , sure ramai kiciwaaaa

    ReplyDelete
  12. Falsya >>> wahhhh abg aaron mu yeee... sile ingt cik abe tercayang tu aka en mok mok yeeee...

    ReplyDelete
  13. Suka sgt..ngan citer nie.. kalau tak sempat layan kat tv.. tgk le kat tonton plak.. :)

    ReplyDelete
  14. ending citer yang best....
    semua orang hepi yup...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah