KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, February 29, 2012

PAGI TANPA KATA2... | DURJANA PUNYE MANUSIA


.
ni bkn manusia dh ni .. ni lebih HINA dr BINATANG ..


.
info penuh di MYMETRO

14 comments:

  1. atie tgk video pasal baby2 ni kat utube mlm td...mmg jahanam ar org2 yg buat neh...
    moga diturunkan bala kat org2 tuh..
    even dia sakit mental sekalipun...
    tiada alasan utuk dia lepaskan diri..

    ReplyDelete
  2. aku dah ngk Zura kat hp kawan aku..sedih..terbayang anak sendiri..sian anak² tu semua.. :( tskk tskkk

    ReplyDelete
  3. budak tu xsalah pon..bungkus je la majikan ko tu je..bangang..

    ReplyDelete
  4. ya ALLAH..bodoh la dieorg nie..kalau anak ai la dieorg wat mcm tuh,mmg confirm dieorg sakit..tetibe je boleh jadi gangster..

    ReplyDelete
  5. atIEsAyAnGkAmU >> ahkak x sangup ler nk tgk video nye dik non, kang banjir plak cheras tu ..

    mmg sedey kan .. mmg yg wat tu ku doa dia di lahanat

    ReplyDelete
  6. SangRatoo::.. >> bkn ko je, haku pun tingt anak aku ni.. aduyaiiii , sebu perut aku tau ..

    ReplyDelete
  7. LYAfrina >> layak ke diorg tu di gelar manusia >?

    ReplyDelete
  8. ~aSFaLiZa~ >>> wakakakakak ku ingt kamu tulis VIVA.. ghupe nye VAVI ye.. rs nye VAVI pun syg kt anak2 nye

    ReplyDelete
  9. ~diAhOntHeblOg~ >>> tu pun kalau dia x kene parang ler .. wakakakak

    ReplyDelete
  10. Falsya >> kalau daku le dear.. mmg daku bertukor jd ijau dh time tu ... mau ku patah2 kan idung mangkuk sekor tu

    ReplyDelete
  11. Bengong je dpt pengasuh mcm ni...sedih tgk kan...

    ReplyDelete
  12. itu la aku pun sakit hati btol tgk video ni..mmg xde perasaan btol la pengasuh taska yg sanggup buat dkt budak2 ni..
    terbayang kalau la terkena kat anak kita..minta dijauhkan..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah