KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, February 17, 2012

PAK AJIL NGIDAM ... tu psl now weols x cukup tido

.
salam ptg sume.. huih x sabo le nk tunggu kul 5, lepak2 kejap kul 6 pak ajil dtg ambik ... yehuuu . Malas ler nak stay lelema kt opis, mood bercuti dh ni.. kalau ikutkan tody nak cuti , tp pak ajil plak x dpt cuti .. huhuhuhu , so kene ler keje.. bile mind dh set cuti, so otak x bape nak aktif like as usual ler..
.
korg cayo pak ajil ngidam???? sile2 ler cayo .. xtau ler bile start nye, kalau ikut kan hari2 weols akan kuor umah dlm 7.45 am tuk anto akil ... kdng2 org dh start zikir baru akil smp hihihi.. pehtu baru ler weols pi kejo, aku smp opis kat2 kul 9 , emmm kalau opis pak ajil tu for sure kompom ler kul 9 lebey baru dia smp ..
.
so start last week , aku ni sejak 2 menjak ni x leh nk tido lena.. entah ler nape, tetiba pak ajil plak kul 5 am dh bangun , pehtu siap bukak lampu bagai .. mamai di buat nye, pehtu mcm2 bendale dia wat nak tunggu ke azan tu .. then terus dia mandi solat , aku konon2 kul 5am tu nak ler lelap balik.. tp x dpt2.. dh le hari tu kul 2am baru lelap , berat je rs kepala ku ..
.
lepas dh siap2.. kul 6 dh kejut akil, sian le anak teruna ku.. mamai2 di buat nye, kalau bley time mandi t pun dia nak lelap mata .. dh ler dia tido lambt. Then kul 7am dh anto akil, aritu akil org pertama smp, terkulat2 ler dia.. tp aku dh bgtau kt ustazah , biorkan akil lelap kejap .. cz atas moto pun dia leh bantai tido lg..
.
then itu ler rutin kami dlm 2-3 hari, pehtu aku xleh tahan dh .. kalau aku terjaga kul 5am sure aku malas nak bangun , dh azan baru aku bangun.. akil pun skang ni kul 10pm dh lena, kul 6am dh bangun .. cm pg td ler, dgr azan je dia dh bangun sdiri .. bagus anak ibu.
.
berbalik pd ngidam .. lepas je anto akil kt school ado ler makcik jual nasi lemak tepi jalan, hari2 weols tgk mmg ramaiiii sgt org .. di sebabkan skang ni weols awal, so hari2 ler pak ajil singgah .. sure menu pak ajil NASI LEMAK telur mato , aku kdng2 bertukor pd behun .. xkan hari2 nak berlemak je kan , lelaki x pe lew.. nasi lemak makcik ni jenis cm org2 kg, mmg sgt2 rs cm nenek2 kite masak .. dapppp sgt. Emm now baru aku tau nape pak ajil semangat sgt pepagi.

10 comments:

  1. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙>>> ado je ngidam lain... TEH HALIA Seremban mariiiiiii...

    ReplyDelete
  2. sedap tu kak nasi lemak daun pisang lagi tawww....

    ReplyDelete
  3. atIEsAyAnGkAmU >> yup2 sgtttt sedap

    ReplyDelete
  4. Ngidam nasik lemak takpe, jangan yang tak mampu.. :)


    p/s : Klau sudi bantu MJ boleh?
    http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

    ReplyDelete
  5. terliur pulak tgk gambar nasi lemak tu... bagusnya kul 5 dah bangun huwaa....

    ReplyDelete
  6. alahai..pak ajil mgidam yer?/ sib baik nasi lemak..kan ngidam y susah..haa..habis la..nk cari

    ReplyDelete
  7. sy pun mmg susha nak tdo malam..efeknya sampai keja asik nak lelap je ni...hehehe


    follow sini

    ReplyDelete
  8. hahaa, biar la bg suami pulak rasa ngidam time isterinya ngandung ni kan..

    ReplyDelete
  9. huhu, pak aji yg ngidam lak eh, terbalik lak...pastu haru kalau pak ajil lak yg kena morning sickness jap lagi hehehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah