KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, March 26, 2012

BATUL SELSEMA MENEMANI KU | KASI PETUA

.
salam sume kengkawan .. sihat ker?

aku ni sgt2 le x sihat nye.. aritu mc 2 hari psl demam , now kene batuk selsema teruk plak , smp kdng2 tu naik semputttttttt.. aduyai , dh ler event sabtu ni .. hrp2 dpt ler ku bertahan ..
.
aku nak mintak le jasa baik kengkawan kut2 ado ler petua ker permuda tuk ilang or kurg kan batuk2 /selsema ni.. x larat nak tanggung, ni kt 2 mlm x lena tido psl batuk x benti2..
.
smlm berkg kt hosp putrajaya smp kul 6am , doc kasi ubt ..tp leh ngntuk punye, aku kalau bley x nk bergantung sgt pd ubt doc ni .. uhhuhu

3 comments:

  1. batuk tu amalkan madu asli. sbb mz dulu batuk dekat sethn tak elok2, lepas amalkan madu, sebulan lebih, alhamdulillah elok...

    ReplyDelete
  2. sama la kite uols..batuk dari ari tu tak hilang2..dah bnyak air suam ku telan hukhukhuk..musim kot skrg ni kan..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah