KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 30, 2012

BOBOYBOI DAY ...

.

.
salam & morning kengkawan ... berkat hujan di pagi jumaat nan mulia ni, batuk2 ku ado lg .. tp agak kurg , walau pg td kene ujan skit.. sejuk ni ...
.
insyallah sok akan di adakan majlis besday akil di cheras (bt 8) taman alam jaya ..start kul 3ptg, kalau sapo2 nak pi sms or email ku ye.. kut2 le yg x tau jalan tu.
.
sume di jemput hadir .. majlis idok le beso2, cume di sebabkan dh 2-3thn x wat majlis tuk akil, so kebetulan rzeki aku luas thn ni .. aku wat le sdekah skit2 tuk fmily & kwn2.. lg pun rs cm dh lama x jmp kwn2 dkt & jauh .. windu rs nye.. kut2 ado blogger yg nak jejak kasih pun di jemput hadir ye..

.
doa kan semoga semua nye berjalan lancar sok ..

6 comments:

  1. waa cantik banner aqil bday ..
    sure happening nie
    huhuh sayang x dpt kesana ..
    nak2 hubby akak demam huhuh

    tak per dear .. insyaallah kalau ad jodoh sure kita berjumpe ;)

    ReplyDelete
  2. sis ieda >>> weols pun x bape nak sihat kak , tp now ok skit ler dr last week ..

    tu ler kak , insyallah doa2 ler jodoh kite ado tuk ketemu ye kak

    ReplyDelete
  3. zura, sorry x dpt dtg, kebetulan kitaorg pun buat majlis utk ajmal jugak..hu3x...xpe la next time boleh jupe...:)

    ReplyDelete
  4. Owwhoo..selamat hari lahir la kat Akil..=)

    semoga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Akil,

    Zura, insyaAllah kalau takde apa aku dtg la eh..lama tak jumpa ko pon..last gi umah ko zaman sekolah dulu je..eheheh..

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir akil. Jadi anak yang hebat dan soleh untuk ibu yer...:)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah