KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 2, 2012

Free IC Selection Gold for staff


.
salam & morning kengkawan sume..
.
tetiba lepas berita psl arwah adik Faris aku jd silent kan .. huuhhuhu sedey tau .. ni baru ler ado mood nak tepek story ..
.
smlm tetiba dpt email suh collect eskrem pree kt lobi, tp ptg ler.. wah2 masing2 dh sonok sakan , kwn2 ckp dpt 1 cup gitu .. korg bygkan ler eskrem SELECTION GOLD tu kan cm dlm cup.. so konon nye sorg 1 le dpt.
.
masing2 bz jgk le smlm, aku ni xde ingt sgt psl eskrem tu .. psl nye ptg tu pun ado meeting dgn si keling mangkuk, aku x tau ler cmner le mamat tu leh jd trainer tuk system baru kt compny ni, dh ler ckp laju dgn slang keling yg pekat nye lg.. kiteorg ni dok dlm bilik 1 hapah pun xpaham .. dh 2-3 kali msuk training dgn mamat tu , last2 mmg kene crik org lain tuk terang kan balik.. geram tui ler..
.
tup2 kul 5 geng2 dh sound2 dh ajak turun lobi, wahhh besh2.. aku ni excited ler plak kan , siap bawk coller beg & kamera lg tu .. membe2 aku dok gelakkan , xpe2 .. aku redha je kalau dpt seketui psl aku malas nak pegang ..dh ler sejuk kan.
.
smp2 je kt lobi, sekali tgk ado lori ais dh ready depan pintu .. fuyohhhhhhhhhhh.. ghupe nye sorg dpt 1 kotak , YEHAAAAAAAa.. aku gelakkan kwn2 aku balik ler, padan muke masing2 kene pikul sejuk2 tu kan .. aku relax je psl eskrem dh selamat masuk dlm beg cooler..


 muke excited gile kentang wakakakak.. makcik ni nak kwin dh 16hb march ni, makin tembam ... nk2 plak dpt eskrem ni
masing2 pegang kuat2 ye... berat jgk tu ..

5 comments:

  1. wei bak la sikit... aku tengok ko bahagia betul dengan company baru eh... ada kosong bawalah aku sekaliiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah