KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 29, 2012

JAGUNG OH JAGUNG | AKU MC dan lagi dan lagi dan lagi

.
salam sume kwn2 tercayang ..
.
sowe smlm blog x berupdate , psl nye tuan tanah MC lagi uuhhuhuhuhu ... ni gara2 makan madu + limau nipis ler ni ..tup2 mlm tu jgk bdn rs bisa2 .. dh kenal sgt dgn bisa2 tu pe lagi meng'mc' kan diri ler jwp nye..
.
aku nye batuk ni xabis2 lg, aku rs aku kene batuk virus aka pencemaran udara uhhuhuhuhu.. nk wat cmner, dh ler x leh makan ubt .. ku tahan kan jgk ler. Tu yg lambt skit nak baik tu .. tp ku redha dgn sakit yg dtg , hrp2 terhapus ler dosa2 kecil or beso  ku..


tetiba tingat masa balik ganu awal bln aritu , bile nk smp ker ganu .. nmpak ramai dok jual jagung, terliuq tgk jagung bakor.. fuhhh manis ooooooooooo... dapppp > tp kalau now ler nmpak jagung , ku wat x tau je .. psl kalau makan sure kene azab batuk yg MAHA hebat ..

4 comments:

  1. sama la kite..dh 3 minggu duk batuk x hengat..makan ubat 2 3 jenis still x jln...get well soon kayh..

    pssstt..tergoda gegurl tgk jagung tuh..

    ReplyDelete
  2. aku xpenah makan jagung bakar
    suka jagung rebus jek
    mia lg la peberet dia menda ni
    sama ngan sifasya hehee

    ReplyDelete
  3. Aduh... tunjuk yg dah kena makan tanda sedapnya. Jagung bakar sapu butter kalau kakak batuk pun kakak tak kisah nak juga...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah