KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 15, 2012

kling... kling.... kling... Yeyyy yeyyy eskrem sampai...

.
salam uols sume..
.
dh bfast ker? daku smp wat kejo smbil makan cekodok hihihih.. aduyai , makan je ler kerja nye daku now.. mana x tembam kan .
.
uols dh merasa ke eskrem baru MAGNUM ni.. CHOCO CAPPUCCINO...
.
weols kalau bab2 eskrem ni dpt pree je, makan le smp muntah .. tp idok ler dpt 1 kotak cm aritu .. kali ni, CEO beso company dtg ke msia.. so ado ler diorg letak bnyak peti ais eskrem kt dewan , ingtkan tuk pameran je.. ghupe nye tuk soruuuuu ..




tp aku x suke perisa ni , MANIS GILE KENTANG oceyyyyyy... xpasal2 kang kene diabetic plak aku

3 comments:

  1. wahhh....leleh liur ni..ritu pergi kedai nak beli la eskrem ni tp xjmp pulak...ni ade yg ngidam pulak ni..hihihihi

    ReplyDelete
  2. Kalau kakak dapat macam ini alangkah bestnya. FOC lagi siapa tak mahu. Kakak suka magnum aiskrim ini tak kisahlah perisa apa pun sedap je kat tekak kakak...

    ReplyDelete
  3. aku tgh sakit tekak ni..nk cr eskrim vanilla la

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah