KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 22, 2012

MC 2 HARI | Doc kenal saya ?/?

.
salam sume kengkawan ..
.
rasa cm lama plak x update blog ni.. start dr ahad lg bdn ku dh rasa semcm je, seram2 sejuk .. malas nak pk yg bukan2.. so wat dek je.. sibbaik ahad tu xde plan apa2.. so rest je kt umah ..
.
senin plak pi keje as usual , tp time naik moto .. bulu roma naik ooooo.. huhuhuhu dh leh agak something is wrong with me.. smp ke opis pagi tu hingga ke ptg mato ku panassss je, pehtu dok berselubung, kebetulan plak ado keje.. ku wat apa yg mampu je ler.. sibbaik still paham pe kwn2 ckp, kalau x .. mau ku lalok.
.
X makan ubt ???? huhuhu daku malas nak harap kan ubt, dok teguk air masak je, tp time tu mmg dh rs tekak perit sgt2.. senin tu mmg membilang time nk balik je.. sibbaik kul 6 pak ajil dh ambik aku .. kalau x, rs nye leh pengsan kt opis.
.
selasa aku dh set x nak pi keje, kt umah aku sorg2.. 1st time akil melalak2 time bangun pagi cz dia tgk ibu nye syok zzzzzzzzzz.. selalu nye gaya aku kejut dia lain dr pak ajil , x kene cara le tu ..tu yg melalak2 tu ..
.
mlm tu pi klinik kt bukit cheras je, kalau mlm2 mmg doc on coll je ler yg ado .. doc biasa office hour jer..smp2 tu ramai le plak org, aku dh cm cacing kepanasan dh ..rs nak baring je atas riba pak ajil, malu le plak kan .. bile nama kene pangil pak ajil x nak masuk sekali , aku perli je..  masuk2 jer dlm bilik doc ckp 'emm cm penah jmpa'..tetiba dia smbung ' kt klinik ni kut'.. aku pusing tgk pak ajil masuk wakakakakakakak.. doc takut le kut, doc sile tgk daku dh ado anak teruna ni ..aduyai .. dh le doc ensem kan ..
.
doc cek tekanan drh agak rendh , pehtu bdn aku agak panas.. dia kasi panadol &vit.. siap tny bape hari nk cuti , kalau ikut napsu buas nak je aku mc smp akhir bln KAHHHHH.. tp aku kan baik , aku ckp 2 hari je.. tu yg smlm pun i mc, dannn jgk akil melalak2 x nak pi school adehhh .. sian dia.
.
tody akil ok cz aku kejut dia, watkan susu cawan dia, siap kan bj dia.. dia eppy je nak pi school.. aku plak batuk2 selsema teruk kt opis, kul 5 tepat aku nak lepak baring kt surau .. malas nak OT..

1 comment:

  1. haih..doctor ni..ngorat lak..ayat lame lak tu gune..hahaha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah