KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, March 19, 2012

Proton P3-21A Akhirnya Menunjukkan Rupa Sebenar

.


Akhirnya, inilah rupa sebenar bahagian luaran model terbaru Proton iaitu P3-21A yang akan dilancarkan pada 16 Mac ini. Gambar ini dipercayai diambil di kawasan kilang Tanjung Malim menurut sumber

.
forum.lowyat.net
.
Rekaannya memang OK dan admin rasa inilah rekaan paling menarik dari Proton setakat ini.






Rekaan belakangnya agak subjektif tetapi mengingatkan admin tentang model lama BMW 3 siri. Apa pun pastinya Proton telah melakukan survey untuk membuat rekaan sebegini dan admin harap kereta ini akan menjadi hit di pasaran luar dan dalam negara. Sekarang tinggal namanya sahaja yang belum diketahui. Bagaimana dengan pendapat anda?
.


menarik jugak kan ..tapi specifikasi tuk engine x dpt lagi



8 comments:

  1. not bad design dia
    mesti rega above 50k ni

    ReplyDelete
  2. cantik juga...

    dpn mcm honda city sket...belakang mcm forte sket..

    ReplyDelete
  3. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >> rasa nye lebey le kut kan .. walauuuuu bdn keto cm tin kosong huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. atIEsAyAnGkAmU >> tu ler , design dh ok dh .. hrp2 lepas ni diorg leh wat kete msia ni 'keras' skit

    ReplyDelete
  5. aah dh nmpk..haitu tgk berita dia sorok2 lg..ok jgk..tp depan tu mcm blm je..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Tak kan macam tin sardin kot kalau kita lihat kerb weight lebih dari altis dan jetta

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah