KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 29, 2012

YEYY DPT BAJU SKOLAH BARU

.
salam sume ..
.
hai kawan2.. dh kenyang ke belum .. ? tody my lunch is nasi putih + ikan tengiri grg and sayur bayam ... alhamdulillah , rs cm dh 3-4bln ni dok makan ikan je.. x lalu le nk makan AYAM , tgk pun dh ngeri huhuhuu .. kalau daging tu skit2 ler.. but now my faberet is IKAN & sayur..
.
ni hah , nk tunjuk kan uols gelagat dak teruna ni bile dh dpt bj school dia.. ni dpt setelah 1bln tunggu , akhir bln 2 dh dpt..sibbaik le try dulu tup2 singkat gile kentang uols.. sian si akil, muke dh sedey psl ramai dh dpt bj (tp ramai jgk yg lum dpt).. so kene le pi anto balik ke tukang jahit tuk di perbetul kan ..bj school diorg ni mmg di tempah khas ikut ukuran masing2.. tp di sebab kan tukang jait aritu ado masalah fmily , myb dia kelam kabut skit ler.. sibbaik ler daku ni now mood agak baik .. so x pe ler, kiteorg just tunggu .
.
smlm le baru dpt bj baru , excited terus pakai tunggu kt toki & tokwan yg kebetulan pi ambik dia ke school cz smlm aku mc kene gastrik .. puas toki suh bukak , xmau nye dia.. last2 bile ckp kalau bj dh busuk x leh pakai baru ler dia nk bukak , tu pun dia x kasi ku basuh psl dia takut nnt x kering , takut le konon esok nye x dpt pakai pi school .. waakakak lawak ..
.
so pagi ni awal2 dh bangun , laju je mandi terus nak pakai bj school.



mmg muke excited nak pi school dgn bj baru

12 comments:

  1. comelnyaaaaaaaaaaaa lah abang dpt baju baru yee ;) tu yg semangat tuu ;)

    ReplyDelete
  2. Br dpt uniform jer erk? Nureen Aq uniform dier sempoi jer..seluar besar mcm Akil but just wear T-shirt jer..psl diaorg nyer motto "learning tru playing" ekekek...
    Tp kan..aku x bkenan seluar besau tue! Dok nk otter tp x p lg..

    Kaler purple n nice uniform Akil..

    ReplyDelete
  3. ieda >> :p excited kak .. kalau bley tido pun nak pakai bj baru

    ReplyDelete
  4. Gieyana >> dpt dr bln 2 , tp x muat .. senteng & kecik .. kene oter balik, so lambt ler dpt.. hari2 dok tny bile bj dia nk dpt.. penat nak jwp ... kuor beso ok , janji tang pinggang ngam2.. kalau x , mau dok londeh je

    ReplyDelete
  5. hehehe zuraa..kejap je dah bujang anak ko...hehehe :P

    ReplyDelete
  6. baju ajmal pun singkat sikit tp x hntr blk pun utk alter sbb rs mcm boleh la...tp rs nya 2-3 bln lg mesti singkat dah...

    insyaallah kalau sempat sabtu ni kami dtg yea...:)

    ReplyDelete
  7. Sukanyer dia...handsome ngan uniform baru...

    ReplyDelete
  8. ..::SangRatoo::.. >> tu ler, rs cm kejap je.. huuhhu thn depan masuk PRA , thn lg 1 dh drjah 1 uhhuhuhuhu

    ReplyDelete
  9. ~ana~ >> emm tu ler, ustazah nye kato tukang jait x ikut ukuran yg ustazah2 tu ukur, sabo je ler.. akil ni x leh singkat psl sure kejap je leh pakai ..rugi plak dh le beli 2 set ..

    ReplyDelete
  10. Aleyn >> excited sakan .. dh penat dia tunggu x dpt2, bile dpt tu yg nk basuh pun x kasi

    ReplyDelete
  11. amboi...hensemnya dia...

    p/s: dear, nak tanya, ada apa sok kat Cheras? ko buat kenduri ke nok?
    teringin nak pegi nak jumpa ko, tapi kena tanya hubby, dia free tak sok...

    nnt reply komen kat blog aku ye...

    ReplyDelete
  12. wahida >>> tq untie wahidaaaaaaa

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah