KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 23, 2012

BLOG BERWAJAH BARU ????


.
Assalamualaikum ..

.
di sebab kan dh lama x update laju2 , tetiba pagi ni time nak update story baru ..tup2 terasa cm lain mcm je blog... ghupe nye blog dh berwajah baru ...
.
agak pening jgk le memula ni kan ... psl x biasa .. leps ni ok kut..



.
nnt i story psl PREVE (PRAY-VEY) ye

9 comments:

  1. itulah pasalllnyer...punyerlah susah haku nak hupdatee..tak reti hakuu...cessss..!!

    wahh beli prayvey ker..besss nyer..:)

    ReplyDelete
  2. CheNamNam >>>>


    bkn ko je, aku pun pening tgk ... dh cm gmail baru plak .. compus mak tau ..


    lum beli le dear

    ReplyDelete
  3. aah baru dik ..
    tapi akk pakai yg lama je ;)

    ReplyDelete
  4. sis ieda>>>

    aikk cmner akak leh wat yg lama ?

    ReplyDelete
  5. leh covert ke template lm beb..aku nyer convert ke lama psl susah sket ar cmni...

    ReplyDelete
  6. pening skit kan? tp oklar...ade perubahan, dpt belajar benda baru.huhuhu :)

    ReplyDelete
  7. a'a terkejut harini bile nak update..hehehe...pening jugakla..

    ReplyDelete
  8. waa hanis puny yg lama lagi... mcm canggih je yg baru tu...

    yeyyey akak pun peknen, hanis dah 8 bulan... dah tahu ke boy ke girl?

    ReplyDelete
  9. ai kejap tukaq yg lama kejap tukaq yg baru....now pakai yg baru sbb hjng bulan semua dah upgrade khen so terpaksa la guna pelan2 ngeeee

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah