KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 30, 2012

GAMBA MAJLIS BESDAY DH SMP, TAPI....

.
Assalamualaikum sume kawang2 ku..

.
sure today yg keje rs lemau je cm daku wakakak psl dh pk sok akan cuti kembali kan.. sonok nye kalau dpt cuti tody , tp cuti ku kene simpan tuk agenda akan dtg. Kebetulan plak monday depan ku nak mc , ado check up ..
.
ni smbung skit je story psl besday akil, photog kami dh pos gamba2 masa kt majlis.. siap dgn cd sekali. Teruja ler masing2 nak tgk.. aku suh pos ke opis laki ku psl kalau ke opis ku entah2 kang ilang plak , biasak ler banyak flr kt sini. Kalau opis dulu senang , psl aku org 1st yg akan terima segala surat ..
.
bile bukak bungkusan , ralit tgk gambo2... bile nk save dlm laptop, sekali tgk ...

.
ERKKKKKKKKKKKKKKKKK
.
cd PECAHHHHH , aduyai sodih nye... terus ku sms photog (kwn 1 kolaj) sibbaik dia pos balik cd lain kt aku (2 keping lg tu).
.

9 comments:

  1. alamak..mcm mana leh pecah tuh..

    ReplyDelete
  2. seb baik ada photog backup jgk..kalo tk hbis hlg moment..

    ReplyDelete
  3. MrS. F!zA >> huuhuh tu le psl nye, sibbaik dia send balik..

    ReplyDelete
  4. siannye.. sabau jelah .. mmg cd xbleh pos sbnrnye.. emel jelah m kecikkan pakai zip

    ReplyDelete
  5. oh nasib baik ada yg lain .. kalau tidak harru je dik huhuhu

    ReplyDelete
  6. nasib baik dpt balik yg baru, cemana la leh pecah cd tu...

    ReplyDelete
  7. nasib baik ada copy cd sbg ganti, kalau x nangis dibuatnye..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah