KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, April 27, 2012

GAYA MMG X KALAH

.
Assalamualaikum sumeeeee... di hari yg penuh keberkatan ni, meh kite senyum walau hati kite sakit yeeeee :P senyummmmmm (kes emo yg di bwk banyk2 bersabau)
.
today lunch MCD , geng2 opis banje .. sgt222 sonok, pelagi ku order DOUBLE QUOTER POUNDER ler .. baru syiokkkk .. syukur dh kenyang dh.
.
gambo ni ku snap last week masa pi test drive kt GLENMARIE.. tgk je ler gaya dak yg boring tunggu keto test drive balik , abis sofa2 tu dia panjat .. phtu tok wan dia col .. cmtuh ler gaya dia jwp tepon , dh cm borak dgn awek plak kan ..



11 comments:

  1. mmg gaye takmo kalah! hehehe..

    ReplyDelete
  2. gaya mau ader la mama baru macho
    hikhikhik...sempoiiii

    ReplyDelete
  3. akil.gaya dh mcm farid famil suda..

    ReplyDelete
  4. Waaa..bergaya nya..kalah ajmal nih...heh3x

    ReplyDelete
  5. amboi....pandai nyer bergaya2 nyer dia...hehehe...

    ReplyDelete
  6. CaDLyNN >>> :p nk wat cmner kan eheheh

    ReplyDelete
  7. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >>> baru 5thn , org ingt dh drjah 1 ..

    ReplyDelete
  8. Ummiamsyar >> ayokk , farid kamil ye

    ReplyDelete
  9. ana >>> dia ni Jamal Abdillah jr

    ReplyDelete
  10. atIEsAyAnGkAmU >>> ni kes makcik2 dia suke suh dia posing

    ReplyDelete
  11. Flashback trojan: Ancaman virus terbesar 2012 bagi pengguna Mac. Artikel sepenuhnya - www.gombug.net

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah