KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, April 20, 2012

GUEST BOOK ~ BeSdAy AkIL

.
Assalamualaikum kawan2 ..

.
today agak x bape nak bz sgt myb psl jumaat kan , masing2 mood x sabo nak tido lama skit sok & yg penting weekend ialah hari jalan2 or lepak2 sedunia..
.
week ni rs paling cepat berlalu myb psl daku bz sgt2, smp x smpat nak pi jamban uolsssss.. aduyai, kdng2 solat pun terlambt.. sedey betui. Sibbaik ado kwn segeng yg dok ingtkan time solat..
.
so uols cmner ? sihat ke.. or ado yg batuk ?
.

aku nk story bab GUEST BOOK tuk besday akil aritu ( haah uolssssssssss ingt weeding je ado kan ).. wakakakak. Sebenar nye dh lama dh wat, tp time tu xde tema ..so agak blur ler nak wat deco2 cmner.. ingt just nak crik gambo print & tepek .. Tapiiiiii cm rs xde sentimental value ler plak kan .. aku budget mmg leh wat sdiri , tp a week b4 besday akil pun aku x prepar apa2.. just aku beli buku & pen colour je.. then blurrrrrr.
.
smp la door gift akil siap, akhir nye aku ambik keputusan tuk cabar diri sdiri wat guest book tema BOBOYBOI, leh agak akil sure suke.. so dlm 2 mlm jgk la aku menyiapkan guest book akil tu , aku wat time mlm je psl kalu siang keje .. mana le nak sempat kan .. tu pun pak ajil dh jeling2 aku dh psl aku dok ralit wat guest book tu.


ni la hasil nye..

.
design ni aku xtiru mana2.. mmg lahir dr lubuk jiwa (cewahhhhh).. kalau nk tmpah guest book ni xleh cepat2 ye..almaklum ler, i now dh berdua.. kdng2 tu mengah jgk nak siap kan laju2.. kang takut x kemas plak ..
.

amacam ... sila komen ... 


20 comments:

  1. comel gile okayh guest book..

    ReplyDelete
  2. Falsya >>> :P tq dear....

    dh le time tu x bape sihat , ku gagahi jgk tuk wat ..

    ReplyDelete
  3. kreatif gk guest book hng..kalau dkt sure terjah besday party akil ritu..ni jauh daa...

    ReplyDelete
  4. ko dah ber"DUA" ke Zura?Alhamdulillah syukurrr :)

    ReplyDelete
  5. Gieyana >> tq tq ...

    x per.. tu ler, kalau dokat leh jimba2 kan

    ReplyDelete
  6. ..::SangRatoo::.. >>>>> :P

    haah jue, dh 4 bln lebey dh ..syukurrrrr

    ReplyDelete
  7. comel .. bukan main dia .. macam majlis kawin ada guest2 book nie .. sib baikkk zura rajin kan .. kena akk nie .. malehhh lah nak buat ;)

    ReplyDelete
  8. wah ..cantikla zura,
    yg penting hasil tgn sndiri..

    itula mmg ada gak tgk kalau g bday party mmber mmg ramai yg wat guess book ni..

    aku jerk yg x buat..heheh
    aku nak buat sambutan hari lahir zaquan & ziqry bersekali 12hb mei nnti,tp aku wat simple2 jerk la..

    ReplyDelete
  9. sis ieda >>>> hihihi kalau ikut malas , mmg kak .. tp kebetulan time tu ada secebis mood lg (psl tgh demam batuk teruk) ku gagahi jua kak

    ReplyDelete
  10. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >>>> tu ler, mmg dh lama tingin cume agak lambt skit nak wat .. sibbaik la siap time event..

    mmg dh ramai yg wat ..

    oh yeker? xpe , janji ado sesi tiup lilin.. tu pun dh wat diorg sonok sgt

    ReplyDelete
  11. C.M.A @ CikMoonAdnan >>>> tqqqqq

    ReplyDelete
  12. cung cungg semua cung..kadnyer tshirt nyer and guest booknyer semuanyer cung..tapi biler ko nak hupdate gambar2 maser besday akil tuhh..letih haku nunggu tou..

    meriah sakan besday akil kali nehhh...good good..:)

    ReplyDelete
  13. CheNamNam >>> ayokkkk... mama danial dh maroh ..

    sabo2 beb , aku dh ado cd nye.. aritu cd dia patah 2 beb , pos laju ganehhhh ..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah