KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, May 9, 2012

HARI NI IBU SAYA AL ... PI CHECK UP

.
salam sume pada kwn2 ibu akil ...
.
hari ni akil bersiaran dr school .. cz hari ni ibu akil AL , dia kene pi check up .. nurse dh tepon ibu dr minggu lepas siap dtg kt umah toki crik ibu .. nurse tu ingt ibu takut nk minum air gula, sdang kan masa tu ibu akil x sihat sgt2.. akil pun x bape sihat masa tu .. akil x suke ibu akil pi check up kt klinik bt 9 tu .. nurse2 nye sume kerek2 ..
.
kwn2 ibu akil , tlg doakan ibu akil sihat ye.. akil school hari ni , kalau akil x school nnt ibu marah , bila besa nnt akil nak jadi doctor macammmm pak ngah akil .. nnt bley tlg org yg sakit..
.
emm kalau x silap ibu pegi check up kt klinik putrajaya, kalau bley akil nak adik lahir kt selangor.. banyak kemudahan & kelebihan nye.. nk pegi HKL skang ni kene ada surat refer dr doc.. masa akil nak lahir xde la mcm2 kerenah , skang ni pihak hosp mcm2 kerenah la..
.
xpe, akil akan doakan ibu akan sihatttttt cm biasa, tp kalau ibu sihat .. hrp2 ibu x garang2 dgn akil , akil janji akil akan jd good boy. Akil akan pegi school , balik school lepas makan akil akan buat keje school .. akil nak jd budak bijak ...


salah 1 hadiah besday akil ...


.
ok untie2 sume... semoga jmp lagi ..
.
salammmmmm

6 comments:

  1. laaaa ko peknen ke beb
    tahniah la baru aku tahu
    dah bape bulan...hehehe
    papepun tc ok...

    ha aku dgr wajib mnm air gula skang ni..adoiii scary betul aku...

    ReplyDelete
  2. ibu sayang aqil lah ibu kena marah aqil supaya aqil jadi anak yg berguna nanti ;)

    ReplyDelete
  3. take care kayh ibu..tamau marah2 akil..;p

    ReplyDelete
  4. wahhh....tahniah kak..
    bawu tahu akak peknen...

    take cara akak!!

    aqil jaga ibu yea...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... zura peknen yer...
    akil dah nak jd abgla yer..
    apepon tahniah dan jg diri k...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah