KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, April 12, 2012

HARI SENTAP KU ...

.
salam sume..

.
jgn betuikan pc masing2... mmg ku sentapppppp je tody .. ado je perkara2 yg wat hati ku sakit smp ku kuor kan air mato td.. x tertahan rs nye..
.
ni bermula dr umah , pehtu kt opis pun ado jgk .. last2 gugur nye air mato ku ni ..
.
xsuke ler bile HARI SENTAP ni dtg , sgt2 x suke...
.
fuh2 pi la jauh2.... ku kene jaga kesihatan ni .. aduyaiii

6 comments:

  1. Sabar byk2..Igt Allah yg menjadi perasaan istimewa nie..think +ve..insyaallah everything gonna be fine...

    ReplyDelete
  2. Sabar kayh zura..tamo sedih2 kayh...

    ReplyDelete
  3. loor dikk
    awatttt ??
    sabar yee
    sentap2 nie dugaan allah
    kena kuat dan redha ;)
    insyaallahh ia akan berlalu macam tuu aje .. ;)

    ReplyDelete
  4. tq kengkawan tercayang ... uhhuhuhu mmg xleh nak sabo , now emosi x bape nak stabil .. tu yg senangggg je air mato nak kuor..

    ReplyDelete
  5. nape kak???sabarlah banyak2 kak...baru dpt tggl jejak sebab kat opis memang xblh nak baca blog akak..:-(

    ReplyDelete
  6. aduhai nape ni zura..
    biasala tu kita semua mmg x leh lari dari terasa kan..
    jgn sentap lama2 sgt k..
    take care..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah