KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, April 4, 2012

INVITATION CARD

.
salam petang sume..
.
bile dh makan , mule le mato kuyuuuuu .. fuh fuhhhh segar kan mato.
.
Ni i nk tunjuk kad home made by me, ni kad last minit wakakakakak.. memula x tau cmner nak deco psl nye aku now banyak kejo .. nk curik2 time pun terhad.
.
kebetulan a week b4 event tu aku lambt skit balik, ku pulun le print kt opis.. kad ni cume jiran2 umah mama ku je dpt.. nk pos kt kwn2 x berbaloi le plak , psl kertas biasa je..
.
puas aku crik gambo boboiboy yg cute.. banyak dia dgn geng2, so aku pick up je mana yg aku jmp ..


.
gambo majlis insyallah next week dpt.. yehuuu

6 comments:

  1. sesekali buat majlis kan dik, nak lah ada kad, cantikk, ah lahh tertanye2 pic bday boy tu :-)

    ps : akk x brapa rapat ngan ayah tapi bila jadi mcm nie akk sgt2 risau dikk huhuh

    ReplyDelete
  2. alahi...comelnyer kad jemputan ni

    ReplyDelete
  3. Cabtiknya kad jemputan..
    Kreatif la akak ni :)

    ReplyDelete
  4. sis ieda >>> :p tu le psl kak .. x kan xde kad jemputan plak kan .. kalau ckp mulut kang org x ingt... so tu yg wat ala2 simple ..

    *** x pe kak , janji kite tau kite syg kt dia.. bnykkan doa ye kak

    ReplyDelete
  5. LYAfrina >>> hihiihihhi itu simple sgt2 ler kad nye.. nk wat yg fancy2 xde masa

    ReplyDelete
  6. Myra Jay >> wat gune paint & ms powerpoint je dik ...

    kt opis ni xdak photoshop huhuuhhu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah