KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 9, 2012

SEDAP DPT MAKAN NI BILE STRESS2..

.
salam & morning sumeeeee..

.
weekend jalan2 ke mano ? daku x pi mano pung... dok membute je kerja nye , nk wat cmner bdn x sihat .. so time weekend le nak bantai tido , kejap2 kang tido .. lepas mandi tido , lepas makan tido .. wakakakakaka.. akil je yg aktif x abis2..
.
pehtu ahad pun x pi mana , dlm ptg tu pi umah abah .. mama ku wat laksam , yum yummmm .. pehtu ado sesi membukak hadiah besday akil, excited anak teruna ku smp pening dia xtau nak main yg mana dulu .. lepas maghrib weols balik umah .. layan ABPH ..kul 2am baru ku leh tido ..adehh..
.
pagi2 ni , ku makan sandwish je.. xlalu nk makan yg heavy2.. then terasa lapo i bedal choc ... dap wehhh .. kebetulan last week ado TM nye karnival kerjaya, meriah ler jualan kt sini.. aku borong choc le jwp nye..


.
syokkk sok ku cuti2 msia..

10 comments:

  1. xsihat lg ke zura?..mcm dh lama jer sakitnye..

    teringin sgt2 nak makan laksam tau..kalau ade jual pun time breakfast jer..mmg xdapat la nak makan..hehehe..sedapnye babe coklat..

    ReplyDelete
  2. cokalt mmg bgus..blh hilang stress

    ReplyDelete
  3. masa aku preknen kan si adik dulu, suka giler mkn cadbury zip strawberry tu...hari2 mkn pun tak pe...hehe...

    ReplyDelete
  4. Samalah kita. Akak dgn anak2 kalau travel mesti ada zip with pelbagai rasa...

    ReplyDelete
  5. Falsya >>> sakit ok dh , cume skit2 jer... nak plak bile kt opis yg sejuk ni .. seksa rs nye. Kt umah ok je..

    laksam org jual tu x bape nak kaw ler.. kdng2 kuah nye cair beno

    ReplyDelete
  6. wahida >> ni sure anak ko pantang tgk ZIP .. sure ko kene beli

    ReplyDelete
  7. Mak Wardah >> zip mmg sodappppp... zr suke choc & strbery

    ReplyDelete
  8. mmg sedap cekelat and zip cadbury tu

    ReplyDelete
  9. saya pom suka sangat makan ceklattt ! memang hilang stres.. hihi

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah