KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, April 6, 2012

SPECIAL TEE FOR AKIL's BESDAY PARTY - akil besday

.
salam kengkawan ku <<< ayat harian ..
.
uols dh bfast ker? daku arini tingin (walau xde deria rasa) nk makan roti teluq, beli 2 keping rm1 td.. tp tekak ku dh mule gatei dh ni huhuhuhuhu .. penat batuk2 .. nk kemam stepsil ler.
.
ni i smbung lg cite part2 tuk majlis akil .. kali ni nak story psl bj yg di tmpah khas tuk majlis akil .. wahhh siap tmpah t-shirt kan, 1st time u ..thn ni murah rzeki so tetiba tingin nak pakai sama time majlis.. tu yg terus ku gigih mencarik2 tu .. 
.
kebetulan time tu Moon ada tmpah tee jgk tuk besday anak sdara nye, aku tgk smart le plak .. sibbaik moon ado kasi info kt blog, so i pun risik2 ler kt bro Bemz dari Banawi Studio  << kalau nak tgk design2 lain leh clik nama dia tu ye..
.
tuk tee kami..dr baju, design & colour tuk full tee tu ku serahkan bulat2 pd pihak BS , maleh aku nak pening2 kepala.. aku just kasi tema BOBOYBOI.. then dlm masa 2minggu sume nye siap, bro Bemz pass by hand kt adik ipor aku yg keje kt shah alam , nk pos pun bley .. tp dh alang2 adik ipor ado kt area shah alam .. ku suh diorg je terima tee tu ..
.
ni le design nye



tuk pak ajil ku pilih yg ado koler ..

 
.
memula aku wat ber 3 je, tup2 adik2 aku pun nak join pakai bj yg samo .. so ku order le lg 3 (extra 1 tuk kwn adik aku ..)
.
so masing2 meriah lew that day ...
.
ops lupe , hrga tertakluk pd design yg korg nak ...



 

21 comments:

  1. Cantik la weh..seyess..aq ✗ pernah ag wt besday party utk nureen..selalunya celebrate bertiga or ngan family tdekat..✗ der ms..:)

    ReplyDelete
  2. wow cantik lerrr ... heheh nti leh buat gak.. pandai mama pilih tuk aqil

    ReplyDelete
  3. Gieyana >>> tq beb ... aku pun x sangka dpt design cmtuh , mmg xde betuikan apa2 .. dia kasi design terus aku prosed ...

    mmg kreatif diorg tu ..

    haah kan , ko bile nak wat besday nureen ???? agak2 time cuti ker, leh aku terjah

    ReplyDelete
  4. ♥cikmOt♥ >>> diorg mmg profesional

    ReplyDelete
  5. bonda dadif aka akish >> memula nak oren , tp akil plak xde colour tu .. so weols ambik merah

    ReplyDelete
  6. cantek la zura shirt tuh..merah mmg kene ngan kulit putih si akil..hehe..

    ReplyDelete
  7. Falsya >>> weols mmg like meroh menyala .. bright abis ...

    ReplyDelete
  8. perghhhh...kelassss la party akil hari tu kan..siap ada tshirt merah sedondon khas lagi...

    ruginya aku tak dtg...

    serius, cantik la beb design ni...

    ReplyDelete
  9. wahida >>> 1st time tmpah beb ... hihihihi saje je nk wat kenangan..time2 aku skang ni , mcm2 aku ngidam ..kebetulan ado duit lebey aku terus le tmpah ...

    ReplyDelete
  10. Cantik...
    Merah gitu..
    Memang menarik :)

    ReplyDelete
  11. Myra Jay >>> wrna mmg saje ambik yg grng2 ... senang photog nak fokus

    ReplyDelete
  12. Khumaera Ismail aka Mariam Ismail >>> tq meera comel ...

    xpenah pun wat , tetiba dtg plak idea tu kan .. so order terus

    ReplyDelete
  13. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa tshirt tuuu ;)

    ReplyDelete
  14. wahhhhh giler glem party akil...rugi x dpt join hehehehe

    ReplyDelete
  15. el >>> tau tak pe , rugi x join ... glam tu idok le sgt , biasa2 je

    ReplyDelete
  16. wah meriah siap tempah tshirt sedondon,

    aku x terpk nak pakai sedondon..tgh dok pk lg ni nak buat ke x bday party Ziqry yg pertama bulan depan..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah