KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, April 3, 2012

TITANIC 3D

.
salam ptg sume... adeh perut cramp le plak , ni kes x cukup tido pehtu perut x cukup mkn mlm td huhuhuhu ... korg nak tau nape??? meh i story ..
.
smlm ptg , aku dpt pm dr Nana Ibu Damia ..dia tny aku nak x tiket wayang pre.. aku ni dh lama x pi tgk wyg pree ni , teruja jgk .. nak2 plak cite nye TITANIC 3D.. 1st time nk rs cmner tgk wyg pakai spec dlm gelap wakakakakakakak.. tq ye nana.
.
Nana ckp wyg kt Mid vally , terus i roger pak ajil .. dia ckp 'ok set'.. laki den tu bab2 tgk wyg dia ok je, kalau x tgk wyg .. dia bantai borong DVD .. ni sejak uncle DVD x bukak meja, x dpt le dia nk borong...
.
so smlm kul 6ptg pak ajil dh pick up aku , laju2 pi ambik akil ... weols rest2 jap dlm kul 8 mlm baru siap2, kul 8 lebey gitu smp mid vally .. sibbaik mlm td jalan sgt2 lenggang xdok kete.. kalau x sure part jalan ke kjg tu jem teruk .. tp agak pelik ler awat mlm td xdok keto .. pg ni jln MAHA jem .. x gerak keto .
.
smbung cite.. weols dh budget konon2 x smpat nak makan..so pak ajil tapau je pop corn (wajib beli), mineral, nugget 6ketui dgn hot dog seketui.. aku ni dh leh budget mmg x cukup psl akil dr rumah dh teguk susu milo dia, pehtu dia merengek lapo...
.
wyg start kul 9.30, kalau tau .. aku tapau MCD siap2, lg besh. B4 wyg start akil dh start makan nugget, aku makan hotdog ..pak ajil makan pop corn, dlm masa sama akil mintak hot dog, pehtu tgn kiri kaut pop corn ... haaaaaa aku leh agak ler akil x cukup mkn , naluri keibuan ku kuat .. mmg mknan tuk dia x leh kongsi2, sure x cukup punye.. tp pak ajil tu degil , rs nk rotan jeeeee... last2 pak ajil kebuluran psl mkn pop corn pun skit je, wakakakakakak.. aku pun x cukup mkn jgk psl dpt hot dog 1/2 je, yg lebey akil makan .. nuget aku dpt 1 ketui , yg lain2 akil ngap .. aduyai anak ku, lapoooo dia..
.



 pop corn akil , wajib ayah beli tau ...

 pak ajil tensen psl weols berflash dlm wyg wakakakak..

spek ni le yg kiteorg kene pakai sepjg cite ...
.
sebelah aku lelaki , sibbaik dia jenis peramah .. dia yg dok layan akil .. pehtu kat2 1 jam cite , akil dh lain mcm .. x senang duduk dia atas riba & perut muncit pak ajil .. dia kan dh beso, x muat dh .. last2 dia zzzzzzzzzzzz, siap berdengkur lg..
.
aku smp kul 12 tgh mlm, terasa sakit dh mato ku...ngntuk yg amat2, tp ku tahan smp sakit kepala.. ku bior je , janji cite dpt tgk full .. ramai jgk nangis tgk cite tu .. psl aku dgr, srobbb srobbbb ...
.
kul 1am cite abis, fuhh legaaaaaa psl aku ngntuk sgt2.. tp puas hati sgt tgk cite ni, selalu dlm dvd cite x detail sgt.. kali ni sgt detail .. aku bab2 cite romantik ni mmg i sukeeee...
.
balik tu pak ajil pecut, aku ingt dia ngntuk ghupe nye dia lapo .. nak pi beli burger sekali dh abissss.. smp kt umah , abis dia geledah dapur.. last2 dia makan megi , aku wat air susu b4 tido .. kene minum dulu kang kene gastrik .. akil plak x nak apa2..lepas kencing & cuci kaki dia zzzzzzzzzzzz.
.

U JUMP I JUMP ...

10 comments:

  1. best x nengok titanic 3D..kalau best nak gie..

    ReplyDelete
  2. aku kalau tak leh g dah tau nak bg sape tix tu hahaa

    ReplyDelete
  3. Falsya >>> besh2... syahdu le tuk i yg romantik ni

    ReplyDelete
  4. Nana >> wakakakakakak ko mmg dh tau , weols ni kaki wayang ..

    ReplyDelete
  5. bole bw bdk ek..sbb tgk cite ni kategori 18

    ReplyDelete
  6. mama tisya >>> selama pi wyg , xpenah x bwk akil ... kalau x bwk dia sure rs somehting missing...

    tp memula takut2 jgk , tp bile guard2 kt sanun wat dek je, akil excited ler nk masuk

    ReplyDelete
  7. owh..lya pon tringin nk tgk...

    ReplyDelete
  8. Dulu tgk jugak titanic tu kat panggung..

    3d kali, tak tahu la sempat ke x tgk..

    ReplyDelete
  9. Mak lagenda >>> pe lagi mak ... tgk 3D lew plak .. baru syokkk

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah