KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, April 5, 2012

TQ TAG ~ Besday Akil

.
salam & morning sume...

.
amacam pagi ni ??? aku kembali sakit tekak sejak balik lambat senin aritu uhhuhuhu x besh betui ler.. dh ler madu tualang dh abis, sibbaik ado kwn jual yg ori .. leh ku telan 2 x 1hari..hrp2 ok le balik ..
.

so kite smbung cite psl preparation besday akil, aku story part by part le ye.. emm kali ni agak meriah dr b4 ni .. kebetulan ada rzeki lebey ..
.
ni aku order TQ taq tuk letak kat goodies bag akil .. aku order dari Disenar Gift (DG) >>> korg clik SINI ...aku order dlm 100pcs, sweet plak bile dh tepek kt goodies bag.
.
memula x tau nk wat tema pe tuk kali ni.. tp di sebab kan akil sgt2 obses dgn BOboy boi & angry bird, so aku tunaikan impian dia...
.
ni le hasil design dr DG..




6 comments:

  1. Mesti aqil suka - memang cantik dan sesuai. Kena simpan satu dalam album dia bila besar bolehlah dia tengok..

    ReplyDelete
  2. mmg best kalo tempah2 ni siap duit je

    **restoran al rawsha tu kt bulatan kg pandan

    ReplyDelete
  3. Kakzakie >>> sibbaik ado jgk simpan seketui 2..leh tepek kt buku dia ..

    ReplyDelete
  4. mama tisya >> duit harus kene get ready ... sibbaik ada duit lebey

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah