KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, April 4, 2012

WW ~ LADYBIRD & ANGRYBIRD...

.



.
meh pakat2 tgk .. :p amacammmmm terliuq x ???

.
ni adik ku yg order kt CITRA KLASIK, mmg x rugi order dgn kak Pau yg glam ni .. sgt2 sodap , i dpt rs seketui je.. huuhhuhu

16 comments:

  1. Aduh... banyak macam nie dapat rasa seketul je..huhu...

    ReplyDelete
  2. Kakzakie >> haah kak , ni adik zr order tuk opis dia... so x leh nk ngap banyk2..

    ReplyDelete
  3. apam ni comel2 kan heeeeeeee

    memang sedap,,kalo yg ader inti lg sedap! =)

    ReplyDelete
  4. Cik Ecah >> yg ni mmg ado filing... blueberry + stwberry

    ReplyDelete
  5. mmg gian makan
    dah la cute2 ekkk
    masa bufday ur son ker??

    ReplyDelete
  6. aloh aloh comelnyeeeee..sedapnyeee..dh la lapo nieh..

    ReplyDelete
  7. bila dah comel sgt camni..tak sampai ati pulak nak makan huhuhu..sayaaaanggg ooo ;p

    ReplyDelete
  8. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >> comel2... dap tuk di ngap ..

    x , yg akil punye lain skit

    ReplyDelete
  9. PinKy MoMMa >> daku time nak makan i cium2 dulu , lembbbbbbuuuutttt sgt2 cm bantal .. dh ler bau wangi

    ReplyDelete
  10. Falsya >>> cute kan? teringat2 rasa nyeeee

    ReplyDelete
  11. sdp nya rsa mkn apom yg cute mcm ni...

    ReplyDelete
  12. Fieza79 >> mmg sedappp .. gebussss sgt

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah