KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, May 28, 2012

BILE CUTI SKOLAH AKU PENING






.
Asaalamualaikum sume..
.
dh bfast ker? monday blues gile kentang today .. mood down pagi2 je cine sekoq tu dh nk kasi panas daku, sibbaik sore dia x kuat .. kalau kuat mmg sure saje crik psl ler kan .. now aku wat je pe yg patut psl aku ni counting month je nak blah .. bior diorg yg wat keje2 ni , baru ko tau kelam kabut nye cmner..
.
uhhuhuu korg baco kan tajuk entry ku... betui lew dear2 ku .. kalau cuti skolah aku pening.... PENINGGGG psl nak pk nk anto akil ke mana. Aduyai tensen tui ler.. kalau opis ni leh bwk budk2 mmg aku bwk selumber.. tp pe kan daya huuhhuhu.
.
dh ler cuti 2 minggu kan , kalau 2-3hari ok lg.. ni plak toki akil balik ganu, kwn segeng akil plak mak nye dh awal2 pos ke kg.. aku ni malas nk susahkan org lain, tp aku pk akil jgk .. kalau aku letak kt nusery dgn xde geng , bosan plak dia.. syukur le today adik aku yg cikgu tu xde kelas tmbahan , so dia leh jaga.. kalau ada kelas tmbahan dia susah ler nak jaga, kang wat nye akil terover peramah kang ado yg xblajor time tu .. dokk melayan dia..
.
leps ni nak crik keje part time je ler.. sekugr2 nye tgh hari aku dh balik .. dh ado anak ni mcm2 ler kene pk, ORG GAJI ? no no nooooooo aku serik ler nak ambik , dh ler mahei kan .. pehtu mcm2 perangai .. cukup ler maid dulu dok 2bln, tu pun dh wat weols laki bini gaduh ..

14 comments:

  1. tapi kena fikir lain lak nanti zura .. x kan aqil nak duk ngan mak saudara dia aje kan .. time ada kelas tambahan tuu , haaa
    insyaallah try cari taska yg ada budak tuu , x lah dia bosan sgt l;)

    ReplyDelete
  2. sis ieda >> kelas tmbhan 2-3 jam je sis..
    bkn pe, nnt akil dok tgk je peel budk2 kecik , kang dia tiru plak .. dh ler ku x larat nk melayan kerenah dia skang ni ..

    ReplyDelete
  3. samalah kita...
    tapi saya gigih bawa anak ke opis...tengahari cam biasa anto transit...sebab kalu full anto transit dia caj rm10 sehari...

    kalu dua minggu mau terbang rm100..tak termasuk bayaran bulanan...

    sib baiklah bos jenis consider...kalu ida...hurmm...

    ReplyDelete
  4. adeh..sabar je la ye ngan kwn2 opis tuh..kejap je lagi dh nak chow..zura pening kite happy kalau cuti sekolah sbb jln x jam..hehe..

    ReplyDelete
  5. ♥cikmOt♥ >> tu le psl nye, kalau nk anto nusery kene cas.. dhhh extra duit trbang uhhuhhuhu pengsan ..

    ReplyDelete
  6. Falsya >> jln raya x yah ckp , siap leh guling2 lg.. mmg jln kosong.. sume dh balik kg

    ReplyDelete
  7. huhu.. itulah dilema...
    apa2 pon moga dpt solution y tbaik yer.. xleh k sesekali bwk aqil k ofis..lg pon aqil dh bsrkan..rsanya..xdelah mganggu pon..

    ReplyDelete
  8. Sian dier..bila tiba je coti sklh, dah mula pening kemana aqil nak g yeh??

    Lain plak dgn mak..menjak anak sulong dah msk hostel ni, mcm tertunggu2 plak coti sklh. Tak sabar nak dgr umah ni riuh rendah sgn sora anak anak2

    ReplyDelete
  9. samalah darah naik je bila cuti sekolah ni.....dalm kenal n dah follow u

    ReplyDelete
  10. emel eB yer... jgn riso harga kwn2 :)

    mamaaerish2@gmail.com

    ReplyDelete
  11. LYAfrina >> uhuhhu sian kite kan ..

    tp sian lg akil , dia kene le tumpng nusery tuk 1-2 hari sementara toki dia kt ganu

    ReplyDelete
  12. Mak lagenda >>> anak2 dok hostel sure ler sunyi kan mak .. cm mama zr jgk ler.. dia terasa umah kosong je.. nk wat cmner, anak2 dh ado yg kwin.. yg lain2 keje dok rumh sewa, yg bongsu dok hostel ..

    ReplyDelete
  13. Kesuma Angsana >>> itu biasakkk

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah