KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, May 31, 2012

KORG NAK TAU X PE KOMEN AKU TNTG CITE PIRANHA 3DD ???


.
Assalamualaikum uols..
.
pagi ni aku sgt2 nerbes cz aku tau cm nak kene bebel , dr atas moto dr umah smp opis aku dok baca doa2, risau nye psl kan .. aku hrp kalau kene bebel pun skit2 je le.. xnak bnyk2..
.
smlm kul 5.40 tajam pak ajil dh smp kt opis, xcited ler konon psl nak pi KLCC nak tgk cite wyg pree.. dlm masa atas moto tu smpat ku wasap2 dgn Ibu Damia si Nana, dia ckp xleh bwk akil .. ERKKKK , pening jgk nak pk mana nak ltak akil .. cz abah mama aku balik ganu, adik aku cikgu tu ada kelas tmbhan , yg nurse wat double shif.. smp cheras, aku ckp kt pak ajil .. dia suh tingal kt umah mama , aku lupe adik bongsu aku ado .. wakakakak
.
then ok lew.. aku mintak adik aku jaga, tup2 mama aku col ckp dh smp cheras.. lg le aku lega..
aku tny akil : akil , nak pi umah toki x'...
akil jwp : YEYYYYYY nak nak nak
.
dia mmg sakan kalu ckp nak pi umah toki dia.. lps Maghrib aku gerak anto akil then terus pi klcc.. depan klcc tu jem skit, emm normal ler kan .. situ mana penah jem.
.
smp2 terus terjah Nana tuk ambik tix aku , yg besh siap dpt TEE piranha , kecik plak tu .. nk suh weols pakai sendat2 kut.. rs nye akil muat wakakakak..
.
dlm kul 8 lebey weols dpt masuk ke wyg, pak ajil dh siap beli hotdog & pop corn set .. cz aku dh kebuluq..
 rembat pic dr Nana ...

.
ikut laluan ituw ...
.
memula tgk , mmg aku sentap2 ler.. siap melambung pop corn ocey wakakakakakak... phtu bile tgk lelama dh start part 18SX .. time ni geng2 lelaki sgt2 ler suke.. abis tergelak2 beso plak tu ... sekali tgk cm cite SCARY MOVIE ocey .. mmg mengarut abis..
.
last2 part lg ler sgt2 mengarut..
.
kisah psl piranha dr zaman purba ler, ado org jmp dia nye fosil pehtu kasi ternak .. yg besh nye pirana ni nk bertelur dlm perut , memula dr perut lembu .. lembu tu dh mati dlm tasik.. then x lama tu ado ler geng2 remaja mandi bogel dlm tasik, anak ikan pirana tu masuk kut vergina gegurl tu .. kire dia membeso dlm tu siap berteluq lg..wakakakakakak. Nk tau cmner ikan tu kuor ??? kene tgk ye.. x lalu nak cite...
.
last sekali , pirana tu leh jlan plak atas darat pulak ... phtu ado part pelakon BAYWATCH & NIGHT RIDER pun berlakon , siap ado adegan2 berlari slow lg wakakakakkakaka lawak betui ..
.
kesimpulan nye, cite mengarutttt... wakakakk

11 comments:

  1. x jadik ai nak DL la movie ni hahahaha

    ReplyDelete
  2. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >> budak2 xleh tgk uhuhhuhuhu sibbaik x bwk akil

    ReplyDelete
  3. bangang cite nih hahah mati2 ingt 3d

    ReplyDelete
  4. nana >>> haku pung.. ingtkan kene pakau spek ke pakai topeng ke dh kato 3DD .. siap double D kan

    ReplyDelete
  5. donlod kt bitorent je lah aku

    ReplyDelete
  6. sibb baik x tgk ekekke ( konon budget leh tgk wayang kannn )

    macam dah tahu citer tuu mengarut sbb tgk piranha tuu sendiri dah macam mesin hancur makanan je ekek ;)

    ReplyDelete
  7. el >>> :p ... download tgk berdua je dgn od tau joyah

    ReplyDelete
  8. sis ieda>>> muke pirana tu ngeri , dr zaman purba lew kato nye..

    tp rs nye penonton x fokus sgt kt ikan2 tu , bnyk fokus kt benda lain wakakakkakakakak

    ReplyDelete
  9. biasala..cite omputeh..mana tak mengarutt.. :P

    ReplyDelete
  10. ..::SangRatoo::.. >> wakakakak cite mmg ampeh ayam punye..

    ReplyDelete
  11. ohh mengarut ye, sib baik baik dpt tiket free..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah