KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, May 11, 2012

KUCING WRNA KUNING ???


.
Assalamualaikum sume ..
.
bfast pe pagi ni ? daku makan 3 jenis mee today wif teluq mato .. alhamdulillah knyg..
.
gamba bnyk nk tepek , tp time x mengizin kan uhuhuh .. dh ler now xleh nak edit2 gambo psl web yg ku gune tu dh tamat perkhidmatan nye... uhuhhu x besh.
.
uols tgk ler anak teruna ku ni, masa ni weols sgt lew boring psl pak ajil kene keje.. kebetulan masa besday akil dia dapt tabung yg leh di warna kan, ku pun start ler project.. ni 1st time akil mewarna using colour water tau .. dia sgt2 ler teruja, aku teruja tgk bj dia takut comot2 .. dh ler tgh hari tu nak kuor jalan2.. x psl2 kang kene sental bj dia plak.
.
di sebab kan colour water ni wrna nye agak terhad, so ku pk yg logik je ler.. xkan nk colour kucing wrna purple plak kan.. kang wat nye akil suh carik kucing wrna purple haruuuu ... so weols gune wrna kuning.

 dgn penuh kusyuk dia mewarna..
.
dia mmg jenis agak teliti , tu yg lambt skit colour tu .. nk siap kan ni take 1 jam jgk lew..

tadaaaaaaaaa..
.
kucing akil yg dh siap .. leh isi duit.

10 comments:

  1. comel nya kucing..pndai akil kaler ye..kemas dan teliti..

    ReplyDelete
  2. kemasnye Akil kaler miow miow..~ hehe ok pasni leh kutip duit masuk tabung ye :)

    ReplyDelete
  3. cantiknye akil color..pandai akil color..hehe..

    ReplyDelete
  4. pandai akil kaler..kemas je aku tgk...

    ReplyDelete
  5. ..::SangRatoo::.. >>> xsmpt kering pun dia dh letak duit dlm tu ..

    ReplyDelete
  6. Falsya >>> tq untie...

    nnt kalau untie ado tabung nk colour, leh pangil akil

    ReplyDelete
  7. wahida >>> aku nak tlg betui kan pun dia x kasi pgg nok ...
    maleh aku dgr dia bising... aku bior kan je, aku layan tgk tv

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah