KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, May 25, 2012

KUNGFU PANDA pulak

.
Assalamualaikum sume..
.
yey today dh jumaat ... amin amin, masih di beri nafas tuk hidup hari ni.
.
weekend lepas weols pi cokit. cz ingt nak crik money changer murah .. sekali tgk nw rate dh naik uols... fuh ampeh tui, sibbaik ler aku ado kenal dgn org yg keje kt money changer.. so kasi je kt org tu , dh malas nak pi carik2...
.
lepas dh penat ronda2, sekali pak ajil singgah kt kedai beg .. memula ingt HANYA nak belikan beg skolah akil (tali beg dia dh nk putus, dok kene air je.. btl air dia yg lama dh bocoq) akil time tu dh rambang mato psl x tau nak pilih yg mana 1.. last2 dia pilih yg leh tarik2.. haaa now dia ala2 pramugara lew.. ke mana aje dok nak tarik beg ocey .. kali ni dia pilih KUNGFU PANDA ..

sakan dpt beg baru ..

.
lepas byr beg akil, tup2 pak ajil berkenan dgn 1 beg beso .. weols beriya2 ler mintak muroh kan, hrga kat rm300.. last2 dpt jgk rm100+.. yehuuu , i likeee..

8 comments:

  1. Hheee, mesti lepas ni lebih semangat Akil nak bersekolah, dapat beg pilihan hati :)

    ReplyDelete
  2. Myra Jay >> mmg pun, dlm kelas pun dok tarik beg tu

    ReplyDelete
  3. phewittt..beg baru..pasnie ari2 akil nak gie school..hehe..

    ReplyDelete
  4. Falsya >> hari2 dia nak pi school untie falsya..

    ReplyDelete
  5. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >> beg akil tu muroh je... rm30 , mahal dr beg biasa psl ado roda..

    ReplyDelete
  6. Wah...Aqil dapat beg baru...berkobar2 lah nak ke sekolah tu nanti...

    ReplyDelete
  7. mstilah akil rambang mata kan, skrg ni mcm2 design n pilihan beg sekolah.

    aku pun kalau pilihkan anak akunye beg aku yg rambang mata lebih dari zaquan...hehhe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah