KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, May 30, 2012

MENDUNG BERARAK DI PAGI HARI | KEJADIAN DI MR WESTERN SHAH ALAM

.
Assalamualaikum sume kawan2 ku ..
.
ni sure ramaiiiii kwn2 ku yg tgh bercuti2 sakan terutama nye tuk CIKGU2.. sakan uols kan .. dpt smbung zzzzzzzz, dh ler pagi ni ujan .. mmg syok lew..
.
ni dinner ku smlm, ingtkan balik nak wat sambal telur.. sekali nmpak pasor mlm , rs cm dh lama x pekena behun sup.. sibbaik menepati citerasa tekak ku.. phtu beli murtabak jala, luor mertabak tu di balut dgn roti jala , cicah plak dgn kari .. fuhhhh , 1 ketui tu akil sorg je bedal ..
.
then beli buah2an skit, MANGGA manis mmg jd mknan wajib lew.. sama kes cm masa ngdg akil , suke makan mangga manis dgn roti canai ..


weekend lepas masa pepagi tu as usual ler berlingor depan tv... kebetulan plak tgk cite JJCM .. masa tu tetamu dia ZILA BAKARIN  dgn anak gegurl dia.. cute betui anak dia, dia pun now tgh ngdg .. dia kenal kan ler rest kesukaan dia MR WESTERN .. emm tup2 pak ajil ckp ' kite lunch kt sini ye".. rest tu kt shah alam tau .. aku ikutkan je ler, ni mmg kes ngidam le ni , kalau x .. jgn hrp le nak pi jauh2 gitu semata2 nak makan western .. kt bukit cheras pun ado rest yg sodap ..
,
dlm kul 2ptg weols smp , memula tu berpusing2 jgk lew.. psl x catit add pun, tp pak ajil gune GPS kt hp dia.. bile smp tu xde ler ramai org sgt , so weols duduk tmpt paling berangin ... mmg sepoi2 je rs.. ala2 dok lunch kt tepi pantai , syok ler kan ..
.
weols order 3 chicken chop + sup cndawan pthu air buah 3 gelas.. memula 10 min berlalu .. mintak air suam ... 25min berlalu NON ADO .. 40min berlalu baru ler mknan smp tu pun sup je ocey .. aduyai fail GILE KENTANG le rest ni.. kt 1 jam br mkanan smp tau ... akil dh merengek2 psl kebulur dh .. aku ni x yah ckp ler.. bby dlm perut dh suffle sgt2 dh, yg aku x bleh tahan tu .. pelayan2 dia sume jln lenggang2 kangkung, dh tau ramai org wat keje cepat skit leh x .. jgn ler jalan tu cm model plak .. mmg ni 1st & last time ler weols dtg ... mknan xde le sedap mana pun biasa2 jer..

masa dlm keto sempat lg pak ajil ckp '' TAK SEDAP' ... emm layan kan je lew.. eh lupe air buah dia aku rs cm air gule yg aku kene minum kt klinik ocey .. aku siap tmbah 1 cwn air suam baru ok.. adehhh .. pengsan

15 comments:

  1. lamanyer nak tunggu
    if ai harus blah la
    x sanggup nak tunggu lebey dari half hour

    ReplyDelete
  2. seksyen berapa? macam pernah dengar jugak pasal restaurant ni from my mom..

    http://beautifulbynadia.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. saje kan sejuk2 nie nak bg lapo..

    ReplyDelete
  4. kat bukit cheras kat mana lokasi yg tepat nya ada western food yg sedap erk???

    ReplyDelete
  5. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >> kalau dekat2 dgn umah aci je blah , ni dh dtg dr jauh ni uhhuhuhu sodey

    ReplyDelete
  6. MisNadia Razali >> kt sec 13 shah alam kalau x silap ..

    area2 rest chef zuber

    ReplyDelete
  7. Falsya >>> :p nk suh makan bnyk lunch kang

    ReplyDelete
  8. ana >> kt area shell tu , tp ujung sekali tu .. situ not bad , phtu mknan murah

    ReplyDelete
  9. kemain lg kak dlm jjcm tu mcm best sgt sedap n servis giler2 best je kan...

    rupe2nyer hampeh belaka...

    ReplyDelete
  10. sedapnyer makanan.. tapi x bestlah kalau tunggu makanan lame sgt.. kita g makan sebab lapo.. ;)

    ReplyDelete
  11. banyak ko makan ye mak yong..takpelaa..yg dalam tu yg nak makan kan..hehehehe :P

    ReplyDelete
  12. atIEsAyAnGkAmU >> indah kaba dr rupe dik non

    ReplyDelete
  13. Nurul Akmal >> tau tak pe, dh ler ngdg .. mmg seksa nk menunggu

    ReplyDelete
  14. ..::SangRatoo::.. >> bnyk hape , chicken chop 1 pinggan je

    ReplyDelete
  15. 1 jam menunggu perut yg lapar pun masuk angin..huhu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah