KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, May 22, 2012

NERBES NYAAAAA, tolong doakan ye kawan2... 1st time la kato nya

.
Assalamualaikum sume kawan2...
.
Selamat berpuasa pd yg berpuasa, aku xdapek le nak pose dr smlm perut memulas2, penangan makan extra vaganza ahad lepas kt Sekinchan. Masing2 smp senak nk makan .. penuh yg amat2.. aduyai .
.
today kul 6.30am akil dh bangun, siap mandi2 sume.. pehtu bfast kejap, smpt jgk ler dia lelap kan mato kejap .. dlm kul 7.30 gitu, weols anto dia pi school.. dia as usual ler ceria nak ke school lg2 dh dpt beg skolah baru ..
.
hari ni dia 1st time EXAM , 3 hari plak tu .. smp khamis. Aduyai jantung aku ni berdegup x hingat punye, now pun otak aku x bape fokus kt kejo, dok tingat kt dia.. entah cmner le gaya dia jwp soklan exam tu ..
.
aku xde ler ajor dia gile2 kentang, dia baru je 5thn.. bior dia ambik pengalaman je dulu. Tgk result dia cmner kan .. but at the same time nerbes le jgk kan .. hrp2 dia terang la hati dia arini tuk jwp sume soklan exam. Moga dia di beri kemudahan ... AMINNNN

*gambo xcited nak beli beg baru masa ni..

.
tolong doakan jgk ye kawan2 ku ..

2 comments:

  1. insyaallah..akil good boy..mesti boleh jawab punya..mama relax2 ar ye.jgn nebes2 sgt..

    ReplyDelete
  2. Good Luck For Akil...
    Pasti Boleh Buat pnye..:)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah