KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, May 11, 2012

SELAMAT HARI IBU WAHAI IBU2 SEKALIAN | CAYANG MAMA KU

.
Asslamualaikum sume..

.
selamat ptg, dh mendung dh kt bangsar ni.. rs nye jap lg sure kompom le ujan ..
.
rasa nye sume dh tau HARI IBU akan di sambut 13mei (ahad) tp ada jgk terbaca yg HARI IBU yg di reka oleh org2 kapir ni tuk menyambut 'mother' diorg. Aku xde ler beiya smbut cz rs nye tuk membahagiakan hati seorg IBU bkn 1thn sekali je, klau bley hari2... insyallah berkat hidup kite.
.
tp area2 13mei tu ler bnyak jualan2 tuk IBU kan .. mcm2 ler hadiah & goodies yg leh kite dpt.. 
.
hari ni murah rzeki mama ku, kebetulan pg td kt fb kwn ku ping .. dia bgtau dia ada wat cup cake lebey , so aku nak beli x .. emm dh alang2 kan , aku suh dia tepek kt cupies tu LOVE MOM.. (uols leh tgk kt fb nnt ye).. 
  

.
jasa & pengorbanan mama pd kami sekeluarga xkan dpt terbalas smp bila2..
.

KAMI SAYANG MAMA ketat2... muah



3 comments:

  1. Happy mothers day to u too
    X celebrate pun just dpt wish jer ngeee

    ReplyDelete
  2. selamat hari ibu juga buat zura... :)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah