KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, May 14, 2012

SPECIAL GIFT TO MY MAMA..

.
Assalamualaikum sume..
.
today is monday , so ramai le yg kene MONDAY BLUES kan .. termasuk ler haku.. pagi ni agak tenang waluuuuuu tetiba kene wat keje org lain, sdng kan org ituuu dok melepak boring smp ngntuk2 hari2 oceeyy.. sgt2 ler annoy. X pe ler, susah2 lepas banak crik je keja lain ..
.
so pe hadiah yg uols kasi tuk ibu, mak, mama , bonda, umi uols ????
.
aku x tau nak kasi pe, cz target nk kasi adiah special masa besday dia next year, mama aku lahir bln Januari, thn ni kami adik beradik bg mama oven .. mmg suke le dia cz oven tu beso dr yg dia ada b4 ni.
.
kebetulan fridy tu kwn aku kt fb tny nak beli cupies x cz dia terbuat lebey ..RV & choc moist .. dia plak kasi diskaun , laju je ler aku ckp nak kan .. dia plak mmg nak dtg bangsar, bagaikan org ngntuk di sorong kan bantal kato nye.
.
balik tu terus ler ku simpan dlu, sabtu baru bagi time tu dlm kete otw balik cheras dr N9.. ado kenduri ..akil le yg paling suke, psl nmpak ala2 kek kan .. sibbaik dia x mintak lilin.

.

*** dh ada anak ni baru ler kite tau cmner pengorbanan mama kite pd kite kan ..tu pun kalau kte balas, lum tntu cukup rasa nya.. xterbalas jasa mama pd kite

12 comments:

  1. comel nya cuppies tu kan..

    selamat hari ibu...

    ReplyDelete
  2. lumrah bekerja mmg begitu zura..mesti rase mcm nak cmpk je keje2 tuh kat muke die kan..

    sabo kayh..

    ReplyDelete
  3. selamat hari ibu.
    nak 1 cupcake. hehe

    ReplyDelete
  4. Fieza79 >>> tq ...

    kyg jgk ler weols2 ngap nye

    ReplyDelete
  5. Falsya > betui2.. rs cm nak tepek je keje tu kt muke dia..
    gaji dpt, tp keje x nak wat .. geram2

    ReplyDelete
  6. Mimie_Zatun >> same to u dear..

    alamak tu kene mintk kt mem beso , tah ado lg ke idak

    ReplyDelete
  7. lapaq cupcakes teiba ni nangesss
    oishii sou

    ReplyDelete
  8. jasa dan pengorbanan ibu memang tak terbalas, wahh terliur pulak tgk cupcake tu yum yum...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillahh
    sedapnyeee , untung mak dpt makan RV layie ..
    kalau mak akk x makan manis2 nie dik , dia cukup jaga sbb pernah ada KM .. soo memang kalau makan satu x pernah habis .. selebihnya anak2 akk lah makan ..
    tu yg malas beli kek2 nie huhuh

    ReplyDelete
  10. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >>> awk terer wat cupies kan ... aci je wat sdiri , cm zr ni x reti tu yg kene beli

    ReplyDelete
  11. Hanis MY >> betui dear..

    ayok kalau ngidam kene mkn tau , kt jepun sure lg cute cupies nye kan

    ReplyDelete
  12. sis ieda >>> kak, mama zr pun ado KM kak .. dia makan skit je, yg lain2 tu weols yg perabis hihihihhi

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah