KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, May 18, 2012

TIBA2 HATI JADI BERBUNGA2


.
Salam Jumaat sume..
.
today harus ler berbunga2 psl sok dh sabtu wekend yeyyy .. mlm td ku bertmbah epy psl atok dr Ganu smp, dia plak bwk roti paung kesukaan ku .. pagi ni je dh abis 1 plastik , kahhhh ..
.
smlm mama ku wat puding milo yg ku request ..1/2 tray ku makan sorg2.. nyaman tui ..

.
smlm pagi sebenor nye tup2 ku dpt sms dr pak ajil, ingtkan dia salah send cz amat2 jarang le nak sms2 time keje.. phtu bile ku telek2 , cm error je.. tp saje ku try bukak kt pc..
.
ghupe nyaaaaaaaaaaaaaaa.. pak ajil wat kad alam maya specially for me, so sweeetttt .. tu le jd nye bile org x romantik tetiba je dtg angin romantik dia, wat jiwa luluh. Smlm 1 hari le senyum depan pc hihihihhiih..

Tq my huby, walau kad alam maya pun ku trima dgn besar hati
.

TIME KASIH BANYAK2 tuk DOA & ucapan kalian smlm ...

10 comments:

  1. ishhh effort utk beri tuu dah syukur dah dik .. asa suami tuu x pandai bab2 nie .. lagilah kan ..

    semoga kekal bahagia selamanya dik :)

    ReplyDelete
  2. so sweet!... sedapnya nampak puding tu.. esok nak buat puding santan la.. ehehhe

    ReplyDelete
  3. sis ieda >>> haah kan kak , tu pun dh wat kite berbunge2..

    tq kak .. moge2 makbul doa akak

    ReplyDelete
  4. @e_da >>> org ngidam , tetiba plak nak pemanis mulut mlm2 .. hihiihhi

    ReplyDelete
  5. hepi belated beday dear...sori lambat wish...

    semoga panjang umur murah rezeki hendaknya...amin...

    bagi kad alam maya pun ok apa, daripada suami tak ingat langsung, mmg haru dibuatnya...huhu...

    ReplyDelete
  6. wahida >>> tq dear...

    semoga doa mu malbul ye..

    ** hihihihi betui2, dr x hingt lgsung lg le haru kan

    ReplyDelete
  7. happy belated day kak..
    weetnya pak ajil.. mmg tul, laki kalau tak romantik, tetiba jadi romaantik.. rasa mcm surga.. ehhehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah