KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, May 17, 2012

TODAY IS MY DAY ~~<@

.
Assalamualaikum kawan2..
.
today sgt2 ler bz, kene siap kan keje kang x psl2 x leh balik awal .. tody banyk plan.
.
as ramai yg tau (ramai ke? hihih) hari ni genap la usia ku 32thn , wahhhh dh tuo rasa nye.. alhamdulillah Allah s.w.t bg kesempatan lg tuk diri ku bernapas di alam fana ni (cm tajuk lagu kan)..
.
mcm2 suke duka ku tempuh, tp 2012 ni rasa nye rezeki ku mencurah2 syukurrrr.. bermula dgn dpt keje kt tmpt bagus (walau bos cm ampeh) , dpt plak tau hamil dlm masa aku br je 3 4 bln keje & setelah 2thn menunggu (syukurrrrr).. insyallah tuk 1st time dpt naik flight ..walauuuuuuu dlm keadaan mengandung (nnt i cite ye).. luas rezeki lg dpt raikan besday akil dgn duit yg x ku sangka2 dpt...
.
AMIN AMIN YA RABBAL ALAMIN..
.
syukur x terhingga sgt2.

pinjam gambo akil.
.
dr mlm td smp now x putus2 ku terima ucapan SELAMAT HARI LAHIR & doa dari kawan2.. time kasih banyak2.. semoga doa2 kalian di makbul kan ..
.
ku jugak mendoakan semoga kalian akan di berkati.

9 comments:

  1. hepi bufday my dear fren
    smoga pjg umo dimurahkan rezeki n bahagia bersama famili tersayang...

    ha mlm ni wat party buih ngan pak ajil ke beb..hehehehe

    ReplyDelete
  2. epy besday dear..sama umo hehee..

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi zura, moga di panjang kan umur dan di murah kan rezeki selalu hendak Nya...amin...

    ReplyDelete
  4. eppy bday zura ... !
    dan tahniah kerana segala impian dimakbulkan allah
    semoga perjalanan hidup zura di berkati allah selamanya ..

    ps : pic tuu akk ingatkan anak dara mana bergambar ngan akil ! .. ish2 .. jelessss ;))

    ReplyDelete
  5. happy birthday kak zura...moga di permudahkan semua urusan dan di murahkan rezeki....tahniah jugak untuk pregnancy tu...moga anak yang di lahirkan menjadi anak yang baik :)

    p/s:-
    ade buat birthday party ke?teringin nk mka nasi dagang akak hahaha....

    ReplyDelete
  6. dear, selamat hari lahir...semoga sentiasa didalam rahmat dan lindungan NYA..ameen

    ReplyDelete
  7. tak terlambat lg kan.. happy belated birthday dear.. semoga allah merahmati mu.. aminnn

    ReplyDelete
  8. Baru berkesempatan nak wish di Blog ni..Happy Belated Bday zura, Moga dipanjangkan usia, dilimpahi rezeki & berbahagia disamping insan2 tersyg...:))

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah