KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, May 4, 2012

TULISAN AKIL

.
Assalamualaikum sume... salam ukuwah jumaat nan mulia.
.
tody opis kasi bfast pree, nasi lemak .. tp aku xleh tahan lew, bfast tu kul 9 start .. perut aku dr pagi dh berbunyi aka bergerak2 .. so tnpa tunggu lg pi bfast dulu ler kt bwh , kejap2 lg baru join diorg minum pagi.
.
weols last week ado terjah down town kt sebelah the mines tu , saje jalan2 crik brg ..tp di sebab kan awal sgt smp nye, weols pi le makan dulu ... kul 8pm baru smbung jalan2 balik, masa tu pun xbnyk kedai bukak .. kiteorg jlan2 dlm 1jam cmtuh je, pehtu balik.
.
b4 tu ado lalu 1 gerai ni, dia jual mknan ringan lew.. leps berlalu dr kedai tu akil merengekkkkkk nk suh pi balik ke kedai tu , tp kiterog ckp jln2 dulu nnt baru pi balik. Yg pak ajil ghupe nye dh lupe gerai tu part mana , tapiiiiii akil leh ingt oceyyyyy ...
.
tup2 smp gerai tu , aku dh nak meroh kalau dia nk beli jajan2 bagai tu .. psl mmg ku x penah ajor pun makan jajan2 mlm2 bute. TP ghupe nye dia nak sgt2222222 benda ni :



.
yg ni dh masuk 3 kali beli tuk dia, ilang ler rosak ler .. mcm2 ler. Tp dia tetap suke, kalau budk2 lain rs nye prefer mainan , tp dia mmg suke buku or benda2 yg leh menulis.. now sibuk suh ajor dia gune water colour plak .

3 comments:

  1. bestnye breakfast free..bergerak2?..preggy nyeah..kalau ye congrats tau..comel tulisan akil..;p

    ReplyDelete
  2. Falsya >>>

    tu ler, penuh perut... lunch pun just ratah ayam berempah je..

    kite dh 5 bln dear

    ReplyDelete
  3. baguslah itu tandanya akil minat nak menulis dan belajar,

    Zaquan suka gak tp dia suka bkn sebb dia nak tulis, selalunya sbb kartun jerk..balik nnti dia paksa mama n papanya yg tulis dkt buku yg beriye2 dia nak beli sblm tu..huhu , sabo jerkla ngan kerenah anak2 ni..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah