KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, June 26, 2012

~ AKIL 5th BESDAY PARTY ~

.
Assalamualaikum sume..
.
sory sgt2, psl agak dh lama x update kt blog.. update pun slow je .. bz kejo ler huhuhu... nyampasssss i.
.
ni baru ler nak update cite full psl majlis harijadi akil akhir bln 3 aritu (baru ado time nak edit)..
.
Alhamdulillah, syukur.. majlis harijada akil kali ni berjalan lancar.. walau pun akil masa ni demam , pehtu dgn aku yg memboyot lg.. so pak ajil le keje tlg lebey skit.. sibbaik murah rzeki ada kwn2 yg tlg jgk ..
.
aku tau sgt kalau dh wat majlis sure penat kan, so aku wat time ptg (tea time).. kalau nak wat tuk lunch tercabut pinggang aku .. menu kali ni pun simple2 je..  ~ nasi grg cina, mee kari, kuih keria & karipap (mama aku wat) , apam angry bird & lady bird, cream puff, tart telur..buah2 & air laici .. (yg lain2 aku dh lupe)..

 ni guest book special aku wat tuk besday akil ..

 aku & besday boy



 kek akil dari mcm2 angle (kek choc filing oren) ... sgt sedap & moist ..

 besday bos yg demam



 ni plak baju tema kami (pandangan belakang)

 antara menu2 yg ado .

 aku dan adik2 perempuan ku.. sorg lg yg bungsu tu pi mana tah (si teruna as usual ler menepek)

 kami ..

 sambil tiup belon , sambil gossip


 penuh umah mama ku

 bile dh telan panadol , ok skit..

 akil wif tok wan tercayang

 one happy family

weols... merangkap AJK majlis...

.
tq banyak2 tuk kwn2 yg sudi hadir.. thn depan x tau ler ado lg ke idak ..

19 comments:

  1. hensemnya beday boy... suka tengok kek boboiboy tu...

    HB akil

    ReplyDelete
  2. eh, apesal aku tgk muka adik kau tu mcm muka aku lak ni. isk, ke...aku yg perasan? hehehe..

    meriah bestday party akil :)

    ReplyDelete
  3. wow..bestnya..menggiurkan kek akil..pastu semua sedondon..

    happy 5th besday akil...be good boy to ibu & ayah tau. :)

    ReplyDelete
  4. meriah meriah meriah..hehehe..akil x nmpk demam pun..;p

    ReplyDelete
  5. kiutlah baju2 sedondon ajk majlis tuh. ;)

    ReplyDelete
  6. kek tu cantek n sedap
    food pun sedap2
    buat jiwa aku meronta2
    nice lah tshirt tu

    ReplyDelete
  7. merahnye mak ngah
    pstt lawa makeup
    sendiri makeup ke
    sorry xpat dtg xde kt kl rasa time tu

    ReplyDelete
  8. ensemnyer tshirt uols pakai
    happy belated bufday akil @.@

    ReplyDelete
  9. msredcheesecake >> tq untie..

    masing2 syg nk makan kek tu

    ReplyDelete
  10. kak ai >>> adik ku hok mana 1 kak ?

    ReplyDelete
  11. Ibu Mifzal Arsyad >> tq untie aineyy

    ReplyDelete
  12. Falsya >> dia mmg gitu pasya, kalau demam pun cm org x demam ... kecuali kalau demam teruk smp lembek br dia dok diam

    ReplyDelete
  13. ArELeEz >>> heheheheh tetiba plak thn ni nak wat bj sedondon

    ReplyDelete
  14. el >> ko x ngndg kan ... risau jgk aku kalau org ngidam ni

    ReplyDelete
  15. Nana >>>> tau x pe beb , terang plak colour meroh nye..

    :P make up sdiri ler , xkan nak pi book mak andam kut .. huhhhh haruuu

    ReplyDelete
  16. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ >> meroh menyala kan ..

    tq untie

    ReplyDelete
  17. wahhh meriahnyer besday akil...:)

    sayang plak nak makan kek yang cungg camtuhh..siap ader gambor akil lagik...rs nak buh lam frame gantung kat dinding jerk..

    ReplyDelete
  18. meriahnye majlis

    cantik kek bday akil n yg paling best siap ada tema tshirt tempah khas tu..:)

    ReplyDelete
  19. sian akil demam lak on his party kan. tapi takpe tetap sneyum je dia...seb baek...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah