KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, June 1, 2012

KWC .. korag dh pi ke ?

.
Assalamualaikum sumeeee..
.
SALAM JUMAAT .. today is GREEN DAY (nk tgk life event green day kene pi kedah lew ye :P)
.

heheh tetiba iklan jap kan ..
.
ni korag tau x pe KWC tu ... KENANGA WHOLESALE CITY lew .. ala2 cm GM jgk lew tmpt ni..
.
aku mmg dh nmpak dia nye iklan besoooooo kt jalan hala ke bt 9 cheras nun, tp x penah terpk plak nk tau mana area nye.. kebetulan last weekend weols attand weding kwn opis pak ajil .. so jmp ler dgn geng baik sedunia dia (mamat ni baya aku , aku pun kenal dh lama .. dulu ala2 nak ngurat aku .. tp dh ada awek dh .. sibbaik aku ni jiwa kental kannnnnnn).. mamat tu ler tetiba ajak weols join dia crik brg kt KWC ..
.
yg weols ni dok le terkulat2 psl x tau kt ner KWC .. ghupe nye x jauh mana pun , area SAMTENG cheras nun, kalau tau kt ner Bangunan Dewan Bahasa & Pustaka dh dokat lew.. seberang jln tu ada flat2 SAMTENG , blakang flat tu ler shoping komplek ni bertempat .
.
lepas makan2 (nasi kenduri nye sedap oooooo) dlm kul 2 gitu pi terjah ramai2 ke KWC .. parking ting 10 tau , weols turun ikut escolator smp ke GF.. jln2 cuti mato ler pe lagi, aku ni hah .. x padan dgn mak yong, xrs penat pun, siap rembat handbeg & bj raya selai . Dr GF weols jalan2 cuci mato lg ke ting 10.. sementara tu aku bkn weols jln2 & soping je.. kt situ that day siap ada persembhan tau (26hb tu mmg hari perasmian diorg) ado plak diorg psng lagu2 korea pehtu dak2 cine msia ni menari folow gaya korea , terpekik2 sume.. yg x sangka tu yg melayu pun sama naik, siap menjerit2 lompat2.. adeh pening tgk.
.
bile tiba bab lagu dari WONDER GURLS.. makin ler ramai bersorak sakan TERRRRRutama nye geng2 lelaki ler psl minah2 cine msia ni dok joget2 , dh le pakai dress ketat & pendek, part dada mmg nmpak ler lg2 yg dok flr atas.. kitrg kt flr 2 , nmpak jelas.. wakakakkk cm akil dia pakat layan joget shufle dia ler, x pk org dh ..

.
lupe plak kt situ bnyak jgk butik2 org melayu yg jual jubah, kaftan , bj kurung, bj nk pi haji & umrah ..

14 comments:

  1. xpenah gie..mmg nak gie tp xtau bile..hehe..

    ReplyDelete
  2. aku dh mmg sah2 x pernah g..ekekeke..:-)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari SKA... sy selalu g amik barang kat sane tapi minggu lepas jem giler tak masuk pun...

    ReplyDelete
  4. tgk banner kat bt 9 tu besar kan..tp x pernah tau pun kat mn..hehehhe

    ReplyDelete
  5. Falsya >> pi lewwww.. cuci2 mato

    ReplyDelete
  6. Gieyana >> kalau ko penah smp , mmg tabik leww..
    aku yg dok cheras pun x tau hala nk pi wakakak.. sibbaik folow org

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kik kik..tu la psl..tp da bc gak psl kt sini..blogger review..mcm2 da jual kan..:)

      Delete
  7. Salmi Khairil >> salam kenalan ..

    ohh yeker?
    minggu lepas psl perasmian dia, mmg jem lew.. sibbaik weols dpt parking

    ReplyDelete
  8. ~ana~ >> mmg hari2 zr tgk banner tu lew.. hhihiihihhihi

    ReplyDelete
  9. pernah dgr nama tp x pernah pulak rasa nak pergi..hehehe..

    ReplyDelete
  10. sexy ekkk....susah nak jaga mata gini ngeeee

    ReplyDelete
  11. sis..flat San Peng..bukan samteng..hehehe..

    dee tau psl kenanga tu sebelum complex KWC tu wujud lagi..kedai2 yg kat bwh2 tu..tapi sejak KWC tu siap tak sempat lagi pegi..mmg best..dorang jual borong and murah lak tu...worth it lah shopping kat situ kan..

    ReplyDelete
  12. laahhh naper tak tanya haku wehh...haku sebulan dua kali pergi kesana tuhhh...huhu..tapi time opening haku tak pergi,compom sesak..hahahahha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah