KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, June 27, 2012

WW - ADIK AKIL

.

.
tuk gender dia nnt2 dulu ye...
.
ado entry khas tuk adik akil ni ..
.
tp kalau ada yg nak teka aci je...

21 comments:

  1. alhamdulillah...hampir sempurna

    ReplyDelete
  2. Mesti si akil excited gila bila tgk gmbr adik dia nih kan??

    Ada akil amik gmbo nih bwk tido??

    ReplyDelete
  3. Qhaifa Nur >> ni scan 4d last month .. insyallah kalau ada rzeki lebey nk scan last bln depan

    ReplyDelete
  4. Mak lagenda >>> memula dlu scan 2d akil cm trkulat2 je tgk .. dia xpaham kut.. last2 dia nyanyi je dlm klinik tu ..

    kali ni wat 4d, baru dia nmpak .. siap nmpak adik dia menguwap lg.

    ReplyDelete
  5. eB nmpk isung dolo... cam mama dier yer? :) x reti nk tgk la.. hu3

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.Take care dear..!!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillahh
    kejapp je masa berlalu kan

    lelaki kann ;)

    ReplyDelete
  8. eb >>> idung tu rs nye dia ikut ayah dia... ibu nye idung x berlekuk sgt..

    ReplyDelete
  9. sis ieda >>> kan kan , kejap je masa berlalu ..


    hhehehehe .. nk tau .. tunguuuuu

    ReplyDelete
  10. akak...bestnyerrr tgk!!

    nk tgk pic akak preggy plak..muleh ka?heheh...

    akak take care taw..

    ReplyDelete
  11. mesti adik akil ni comel jugak mcm abg die...

    ReplyDelete
  12. atIEsAyAnGkAmU >> gambo akak ngndg ?

    tunggu gambo akak pi bandung ye dik non

    ReplyDelete
  13. mak yongggg!!!..bile nak jmp..nak amek berkat nieh..hehehe..

    ReplyDelete
  14. cik panadol >>> part tu kene tunggu lahir nnt ye...

    ReplyDelete
  15. Falsya >>> aci je nak jmp .. meh nak kasi aura ni .. pehtu hang kene jgk snap2 dgn akil .. dia tu kuat aura dh 3 org kebetulan ngndg leps snap2 dgn dia

    ReplyDelete
  16. scan 4d kat miri ni rm220. uwaaaa nak cari yg murah sket

    ReplyDelete
  17. Ardini Humaira >>> umak aiii mahei nyeeee

    kt ampang.. zr pi ni rm100 aje dgn CD sekali

    ReplyDelete
  18. wah beshnye bila dapat buat scan 4D ni, aku dulu masa Ziqry buat dah lewat n baby x bg kerjasama dia meniarap, so xde la print 4D n CD, tp mmg masa tgk kat skrin tu jelas..

    excited ni nak tau jantina adik akil..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah