KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, July 6, 2012

6th JULY 2012 - 9tahun | DOA KAN KAMI ..

.
Assalamualaikum sume..
.
smlm ku EL lew.. psl malas nak pi keje ( aci gitu ?) .. smlm alang2 tu pi check up , pehtu sattle kan kt pej peguam umah (tukar nama developer ke nama weols) then sattle psl kete (nnt ku story ye).
.
so smlm jgk akil syok ler psl b4 kul 5 weols dh smp nk ambik dia kt school.. dia baru nak jimba2 main dgn kwn2.. sekali nmpak ibu nye dh ready kt pagar .. lg ler dia sonok kan, masuk2 kete je dh tny " ibuuu arini ibu beli apa?"... nw tiap2 ptg mmg kene beli something tuk dia makan .. dinner punye lain ocey.
.
hari ni genap usia perkahwinan ku dgn jejaka dari Segamat johor 9TAHUN.. x sangka dh lama ghupe nya.. thn depan leh wat majlis JUBLI GANGSA hihihihi
.
kalau ikut xde nak bermadah2 sgt psl jiwa dgn ke laut ni.. keje banyak, perut dh berat .. emosi x stabil lew uols.. myb kepenatan kut.. uhuhuhu ..
.
ku cume mintak kwn2 tercayang , doa kan kebahagiaan kami smp ke hujung nyawa.. semoga di permudahkan ku banak kali ni .. semoga kandungan ku sihat ye..

.


8 comments:

  1. eppy anibeseri kak...

    moga kekal bahagia hingga hujung nyawa..diberi rezeki dan anak2 yg soleh...amin...

    ReplyDelete
  2. 9thn u!!!..alhamdulillah..moga kekal smp ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  3. http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html jemput join..banyak hadiah menarik

    ReplyDelete
  4. wah dah 9 taun ek
    aku ahad ni 6 taun hehe
    epi aniberseri

    ReplyDelete
  5. ♥ Happy Anniversary Zura♥!
    9 thn mmg satu tempoh yg agak lama jgk tu..Alhamdullillah..Moga terus kekal bahagia selamanya..:)

    Insyaallah jugak moga kau dipermudahkan bersalin nnti..Moga dipermudahkan segalanya..AMIN.

    ReplyDelete
  6. 6 julai?? selamat ulangtahun perkahwinan buat kalian berdua.

    tp 6 julai tu pun sepesel date buat kami. Bkn ulangtahun,tp Bezday cik abam mak..huhuhu

    ReplyDelete
  7. dah 9 thn kann...:)

    hepy belated anibeseri yunk..moga makin berseri-seri rumahtanggamu dengan kehadiran yang kedua nanti..:)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah