KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, July 24, 2012

MAE NAK | SAPA NAK ?????

.
korg penah tgk cite ni x?  MAE NAK
.
haku penah tgk yg part 1 ... fuh mmg meremang bulu roma ocey ..
.
kali ni x sangka plak nama pak ajil naik as pemenang 2 tiket wyg , but of course ler weols xdapek nk pi .. 1 nye psl pose, 2 nye psl aku ngndung... sgt x shesuai kalau nak tgk cite2 cmni ..
.
kalau ada sapa2 nak pi , bgtau ye.. b4 5pm ...





20 comments:

  1. mmg sgtttt x sesuai kalau ko g tgk...daku tgk poste dier pon dh takut dh aihh..haizzz!

    ReplyDelete
  2. dah tgok jgak part 1 tu..uihh seram giler..a'ar tak elok sgat kan time preggy tgok citer2 mcm nie..hehe

    ReplyDelete
  3. Gieyana >> uhuhuh tau x per.. dh ker kes bby jgk cite ni ... dlm hati mmg sgt2 nak tgk , tp bile pk keadaan ku .. xyah leerr..

    ReplyDelete
  4. fazitaismail >> tu ler, part 1 mmg seram kan ...
    part 2 ni x tau ler cmner

    ReplyDelete
  5. takut t'mimpi2 dlm tido je. hu3.. besela.. thailand klu wat citer antu mmg seriau abis kot.. ngeeeeee..

    ReplyDelete
  6. aku x pernah lg tgk movie MAE NAK ni, Nang Nak pernah la tgk...hihi

    ermm betul gak tu x sesuai la ko pregggy nak layan citer seram gini..

    tempatnya kat KL ek, mmg compom la laki aku malas nak g.., lgpun bulan posa mmg susah sikit nak g tgk wayang, kalau hari minggu xpe gak kan..

    ReplyDelete
  7. Kalo part 1 pun mak x tgk, apatah lg part yg ni plak kan. Owh tidakkkkkkk!!

    ReplyDelete
  8. ArELeEz >> haah kan , org thai ni kalau wat cite antu .. mmg leh tercabut bulu rome

    ReplyDelete
  9. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•>> aku dh nak banak dh lepas raya beb .. tqqqqq

    ReplyDelete
  10. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> fuh NANG NAK pun seram bulu tengkuk jgk ... yg tu aku rs 1 minggu aku x lalu makan ayam wakakakaka..

    tmpt kt pj tu ..

    laki aku melarang keras ler kalau nk pi tgk cite ni wakakak

    ReplyDelete
  11. Mak lagenda >> Mak berani ker nak tgk .. kang ado yg mlm kang takut nak pi jamban

    ReplyDelete
  12. Kakak tak dibenarkan abang tonton cerita hantu Zura..

    ReplyDelete
  13. alahai sygnyer eh? musti best citer tuh... x per la.. len kali jerk :)

    ReplyDelete
  14. Kakzakie >> zura pun dh dpt perintah berkurung uhhuhu

    ReplyDelete
  15. eB >> tu ler, sure syok cite ni ... tp terpaksa ler "pose' tuk tgk cite2 gini now

    ReplyDelete
  16. huhu.. x berani nk layan citer gini kat wayang..sbb sound effect tu..mau tcabut jntung

    ReplyDelete
  17. alamak..terlambat tau..kalau tak leh gak dee gi tgk..hehehe..

    ReplyDelete
  18. LYAfrina >> heheheh tau x per.. kalau tgh pg pop corn tu sure melambung pop corn tu

    ReplyDelete
  19. Dee >> lorrr yeker? awat x trjah awai2 .. kalau x , leh kasi

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah