KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, July 20, 2012

MOOD - RASA NAK BAKOR JE BANGUNAN CELCOM

.
Assalamualaikum ..

.
korg jgn panik ye.. mmg mak yong ni dh buang tebiat hari jumaat ni ..
.
sebenor nye panas dr mlm td lg.. adeh geram2.
.
cer nye berlaku tahan 2008, entah cmner tup2 smp bil celcom yg tertera nama aku .. aku ni conpus kejap psl seumur idup mak yong ni lum penah lg aku terlindas nak mendua kan MAXIS ocey ... tu yg agak x percaya tu .. pehtu ku bukak ler bil tu .. tup2 tertulis "bil berukband celcom".. rm bape aku dh lupe .. tp bwh dr rm100..
.
pehtu tunjuk kt pak ajil , dia pun compus jgk .. so weols decide pi report polis, walau amount tu kecik bg uols (beso jgk bg ku wehh ...leh beli brg lain yg bergune dr byr beruk band celcom yg ku xpenah aplly)..
.
lepas wat report polis , besok nye weols terjah celcom centre kt jln Semarak tu .. aku jmp ler awek kt bhg customer svcs tu kan .. bile dh bgtau pe jd gitu gini ...pot pet pot pett.. awek tu suh isi form tuk close akaun vongok tu .. so aku ingt dh sattle lew kan (sempt aku dgr masalah mamat sebelah aku, dia dr maxis tukor celcom tp svcs celcom cm tuttttt... dia siap hempas2 buku lg.. terus mintak close akaun dia psl nk tukor balik ke maxis). Then bile aku mintk tunjuk borang yg lahanat yg dh gune kan nama ku tuk aply berukband tu , awek tu dolak dalih bagai .. entah2 org dlm celcom jgk.
.
lepas tu next month aku ttp dpt bil tu dlm 2 kali gitu , bile dpt aku fax report polis kt celcom.. lepas tu dh diam ..
.
tup2 pd thn ni 2012 , aku nak apply loan beli keto lew .. sekali x lepas psl kes celcom haprak ni.. korg tau , nama aku black list kt CTOS tau .. cm tutttttttttttt(xleh taip ayat emo).. geram betui aku .. jap lg kalau pak ajil pree kitrg nak pi serang celcom .. melampau ler .. xkan psl rm300+ nama kene black list plak .. bkn utng tu rm300K ker .. lg plak bkn aku yg aplly beruk band tu ... mmg sakit hati key .


10 comments:

  1. perhhh berangin gak baca ni
    300++ pun kena blacklist ker???
    menyusahkan org plak khen

    ReplyDelete
  2. Macam haram betul..... aduyyai ==''

    ReplyDelete
  3. Mmg melampau la kan. Kes lama,pastu bkn salah kita but x settle2 lg. Diam2, pi blacklistkan nama kita kat CTOS.

    Kasik terjah sket depa tu. Jgn lupa bwk report police yg dah dibuat dulu

    ReplyDelete
  4. mak aiii sampai kene blacklist...bahaya nehhh!!

    ReplyDelete
  5. smalam eB br gi sttelekan bil tertunggak digi.
    bygkan, dh lamer, berbulan2 kami ttp akaun digi tuh
    dh kira pro rata ms nk close tuh. tup2 dier srh kami byr sbb msh ader berbaki lg katernyer. mau x hangen? hu3
    kal berkali2 dok pasing2... grrrrrrr

    maafkan slh & silap kami yer...
    Marhaban ya Ramadhan

    ReplyDelete
  6. sgt menguji kesabaran la si celcom ni...

    salam kenal ye kak ;)

    ReplyDelete
  7. Adoiyai mstilah berangin dibuatnye, x pasal2 nama kita blacklist bkn sbb kita pulak tu..

    hopefully dpt selesai cepat..

    ReplyDelete
  8. aduhhh kalau akk punn
    tapi sabar dikk sabar
    poseee ;))

    ReplyDelete
  9. aduhhh kalau akk punn
    tapi sabar dikk sabar
    poseee ;))

    ReplyDelete
  10. Kena siasat zura siapa yg guna nama zura tu. Kalau kakak pun hangat dibuat macam tu. Sampai kena blacklist lagi...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah