KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, July 19, 2012

NEAPOLITAN CHEESE CAKE

.
uols nak tgk x kek yg daku beli smlm , kebetulan owner ni ado wat lelongan kek .. so rembat je lew... agak kerap jgk beli dgn sis ni cz senang psl dia anto smp ke opis.. nk tunggu aku pick , emmm sure x lew kan ..
.
nama kek ni NEAPOLITAN CHEESE CAKE.. isi dlm dia base almondy crunchy crumb, layer choc cheese dgn white choc cheese dan chilled fresh strawbeery cheese ( leleh liuq x )..
.
memula pening nak bygkan psl x penah makan , ye lerr.. dok bedal choc kek je kan .. kali ni saje ambik lain skit..
.
bile smp kt opis, kwn2 siap ado yg nyanyi lagu hari raya plak wakakak.. dak2 cine ler, wak lawak tui.. aku ingt nak bwk balik, tp pk2 kang sapa plak nak abis kan .. aku mana leh bedal bnyk2, kang naik plak paras gula.. x psl2 kene enjet kang .. so aku decide nak 'kerat' kt opis je jamu kwn2 mkn ..
.
geng aku sorg tu tukang kerat, pehtu dia ckp " ehhhhh eskrem kek ker?".. aku tgk pun aikk cm eskrem kek je, sweet sgt colour dia... teruja ler weols.. sibbaik kwn aku kerat kecik2, psl ramai yg teruja bile mkn, ado yg ulang ... aku x kisah, janji diorg eppy . Aku makan 1 slice je.
.
so ada ler dlm suku lg, yg tu aku bwk balik tuk akil... pg td time potong tuk tapau kt dia, dia siap nyanyi lagu besday tuk aku , siap tepuk lg.. so sweet .. memula aku suap dia cm x nak, phtu dia ngap jgk .. alih2 nk lg.. aku ckp nnt mkn dgn kwn2..



.
nk order ???? korg clik je kt bwh ni ye...


7 comments:

  1. waaa....sedap nya....huhuhu...

    ReplyDelete
  2. habis la meleleh ayaq lioq ai
    dah la ai ni jenis hantu cheese cake
    tlggggg
    nampak sedao giler nama pun sgt curlastt gituew awwww

    ReplyDelete
  3. unhh unhhh dni makan timtam je ni...dapnye

    ReplyDelete
  4. sedapnye..aku ni mmg jenis suka mkn kek...bg jerk la kek ape pun..hihi tp cheese cake ni mmg feberet aku ni..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah